Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

12.9.2014

Tennis Club Tapiola tavoittelee sijoittumista neljän parhaan joukkoon Norpe Tennisliigassa

Viime kauteen Tennis Club Tapiola lähti tilanteessa, jossa pari avainpelaajaa oli jättänyt seuran. Monet povasivat joukkueelle vaikeaa kautta, mutta TCT ei tästä hetkahtanut vaan voitti runkosarjan ja sai hopeaa hävittyään finaalissa Tampereen Tennisseuralle. Koko viime vuoden runko Jesper Saarni, Mika Purho, Mika Julin ja Jani Jankkila edustavat seuraa myös kaudella 2014–2015. Lisäksi kokoonpanoon liittyy 17-vuotias Eero Vasa, joka selviytyi hopealle kesän yleisissä SM-kilpailuissa. Kasassa on siis joukkue, joka kuuluu liigan eliittiin. Oman mausteensa soppaan lisää vielä se, että joukkueen keskinäinen pelijärjestys on muuttunut uuden tasoluettelon myötä. Viime kaudella liigan kirkkaimpiin tähtiin kuulunut Jesper Saarni saatetaan jopa nähdä kolmospelaajana.

Joukkueen manageri Aki Järvi kertoo, että TCT on asettanut tavoitteekseen sijoittua runkosarjassa neljän parhaan joukkoon ja lisää, että siitä mennään eteenpäin ottelu kerrallaan. Runkosarjan kahdelle parhaalle on tarjolla suora paikka välieriin ja sijoille 3-4 sijoittuneet saavat kotiedut puolivälieriin.

Viime kaudella TCT hävisi runkosarjassa vain yhden ottelun. Joukkue pelasi lähes samalla kokoonpanolla kauden kaikissa otteluissa ja kukin pelaaja keräsi joukkueelle arvokkaita voittoja. Alkavalle kaudelle uusi hankinta Eero Vasa tuo mukanaan paitsi laatua myös laajuutta. Nyt joukkueella on hyvät mahdollisuudet taktikoida pelipaikoilla vastustajan kokoonpanon mukaan.

Viime kauden hopeajoukkueelle tavoite sijoittua neljän joukkoon on realistinen. Nappisuorituksilla jopa paikka kärkikaksikossa ja suoraan välierissä on otettavissa. Muilla kärkijoukkueilla on kokoonpanossa todella kovia vahvistuksia, mutta pelaajisto vaihtelee luultavasti enemmän ottelusta toiseen. Sen vuoksi TCT:lle onkin tärkeää ottaa kauden aikana kaikki saatavissa olevat pisteet. Toimituksen arvio on, että seura sijoittuu runkosarjassa sijoille 3-4.

Miesten Norpe Tennisliiga alkaa 27.9.2014. Liigassa pelaa kymmenen joukkuetta ja esittelemme jokaisen ennen kauden alkua.

TCT:n joukkue
Norpe Tennisliigan otteluohjelmaPäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko