Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk
Norpe


Norpe on johtava eurooppalainen innovatiivisten kylmäkalusteratkaisujen valmistaja. Ratkaisuihin kuuluvat kylmäkalusteet, lamellituotteet sekä kylmäkoneikot. Yhtiön asiakkaita ovat päivittäistavarakaupan sekä elintarviketeollisuuden yritykset. Norpen tavoitteena on omilla ratkaisuillaan luoda elintarvikkeiden lisämyynnille kaupassa uusia mahdollisuuksia. Alhaisimmat elinkaarikustannukset, elämyksellisen ostokokemuksen luominen sekä asiakasräätälöiminen elintarvikekaupan tarpeisiin ovat Norpen menestystekijöitä.

Norpe kuuluu kansainväliseen Viessmann-konserniin, joka on maailman johtavia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastonhallintateknologian valmistajia. Vuonna 1917 perustettu perheyritys työllistää 10 600 henkilöä, ja sen vuotuinen liikevaihto on 1,89 miljardia euroa.

Åbo Lawn-Tennis Klubb

Åbo Lawn-Tennis Klubb

Åbo Lawn-Tennis Klubb nousi viime kauden päätteeksi vakuuttavasti Norpe Tennisliigaan voittamalla 1-divisioonassa ja liigakarsinnoissa yhteensä kahdeksan peliä kahdeksasta.

Valmentaja Ville Nygård linjaakin joukkueelleen selkeän tavoitteen alkavaan liigaan:

“ÅLK:n iskukykyinen joukkue lähtee nuoruuden voimalla kohti playoffeja. Mitali on minimitavoite!”

Oululaislähtöinen Fanny Törn siirtyi vahvistamaan joukkuetta verivihollisen TVS:n riveistä, jota hän edusti edelliset pari vuotta.

Lisäksi joukkueen täydentävät nousun arkkitehteinä häärineet Cecilia Johansen ja Venla Andersson, joka on rankingsijoitukseltaan (16) joukkueensa ykköspelaaja.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka2 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko