Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk

Smash

Toissa kauden pronssijoukkueelle viime sesonki oli vaikea. Itä-Helsingin ylpeys oli lopulta runkosarjan kahdeksas ja vältti karsinnan niukasti viimeisen ottelun voitolla.

- Viime kauden hiukan mollivoittoinen vire on tarkoitus kääntää jälleen nousuun ja ehdottomana tavoitteena on mitalipelit. Smash-Tennis on tänä vuonna vaarallisempi kuin koskaan, kapteeni Juuso Nousiainen vannoi.

Joukkueen ykköspelaajana jatkaa Vladimir Ivanov, joka on ollut Smashin pitkäaikaisia luottopelaajia. Parhaimmillaan maailmanlistan sijalla 310 ollut virolainen pitää nyt hallussaan ATP-rankingin 662. sijaa. Tosin hänellekin viime kausi oli vaikea: voittosuhde negatiivinen 5 voittoa ja 8 tappiota.

Viime vuonna murheenkryyniksi osoittautunutta nelinpeliä helsinkiläiset yrittävät laittaa parempaan jiiriin TCT:sta siirtyneiden paluumuuttajien Jesper Saarnin ja Mika Purhon avulla. Tämä kaksikko on takuulla vahvistus nelinpeliin ja tarjoaa myös hyviä vaihtoehtoja kolmospelaajaa ajatellen. Muista runkopelaajista Mika Kosonen ja Timo Nieminen jatkavat. Joukkueen rungon täydentävät Hermanni ja Jussi Tiainen

- Joukkueen terveystilanne näin kauden alla on hyvä ja joukkueen kokoonpano on laajempi kuin vuosiin. Kovat paluumuuttajat ja "nuoret urhot" tuovat valtavasti leveyttä ja vähentävät painetta Vladimiriltä sekä Mikalta, jotka ovat kannatelleet joukkuetta. Lisäksi reservissä on kasvamassa monta kovaa nuorta peluria, joten tulevaisuus näyttää hyvälle, Nousiainen analysoi.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
VarTe 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 
Tulevat ottelut
14.10.2017
HVS - VT
HLK - GT
Smash-Kotka - TVS
Sata - VarTe
Smash - TaTS
15.10.2017
Sata - VT
TVS - VarTe
HVS - TaTS
Smash - HLK
Smash-Kotka - GT