Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk
Norpe


Norpe on johtava eurooppalainen innovatiivisten kylmäkalusteratkaisujen valmistaja. Ratkaisuihin kuuluvat kylmäkalusteet, lamellituotteet sekä kylmäkoneikot. Yhtiön asiakkaita ovat päivittäistavarakaupan sekä elintarviketeollisuuden yritykset. Norpen tavoitteena on omilla ratkaisuillaan luoda elintarvikkeiden lisämyynnille kaupassa uusia mahdollisuuksia. Alhaisimmat elinkaarikustannukset, elämyksellisen ostokokemuksen luominen sekä asiakasräätälöiminen elintarvikekaupan tarpeisiin ovat Norpen menestystekijöitä.

Norpe kuuluu kansainväliseen Viessmann-konserniin, joka on maailman johtavia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastonhallintateknologian valmistajia. Vuonna 1917 perustettu perheyritys työllistää 10 600 henkilöä, ja sen vuotuinen liikevaihto on 1,89 miljardia euroa.

Sata-Tennis

Sata-Tennis

Sata-Tennis oli kaudella 2014-2015 miesten 1-divisioonassa suvereeni voittaen sekä runkosarjassa että karsinnoissa kaikki pelaamansa ottelut. Ennen talvikautta 2015-2016 joukkue oli pelannut tennisliigassa edellisen kerran kaudella 2008–2009. Seuran paluu korkeimmalle sarjatasolle oli tauosta huolimatta väkevä, josta osoituksena olivat pronssiset mitalit.

Joukkueen ykköstähti on seuran oma kasvatti ja parhaimmillaan ATP-listalla sijalla 194 ollut Harri Heliövaara. Rankingin mukaisena ykköspelaaja kauden alkaessa nähdään kuitenkin TCT:sta Sata-Tennikseen siirtynyt Eero Vasa. Uutena hankintana joukkueeseen liittyy myös Otto Virtanen HVS-Tenniksestä. Joukkueen muun rungon muodostavat kapteeni Roope Kailaheimo, Ilja Orre, Miikka Lehmijoki ja Olli Penttilä.

Joukkueen tavoitteena on kirkastaa pronssiset mitalit sekä tarjota erinomainen kehittymisympäristö lupaaville nuorille  tulokkaille eli Eerolle ja Ottolle.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
VarTe 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko