Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk
Norpe


Norpe on johtava eurooppalainen innovatiivisten kylmäkalusteratkaisujen valmistaja. Ratkaisuihin kuuluvat kylmäkalusteet, lamellituotteet sekä kylmäkoneikot. Yhtiön asiakkaita ovat päivittäistavarakaupan sekä elintarviketeollisuuden yritykset. Norpen tavoitteena on omilla ratkaisuillaan luoda elintarvikkeiden lisämyynnille kaupassa uusia mahdollisuuksia. Alhaisimmat elinkaarikustannukset, elämyksellisen ostokokemuksen luominen sekä asiakasräätälöiminen elintarvikekaupan tarpeisiin ovat Norpen menestystekijöitä.

Norpe kuuluu kansainväliseen Viessmann-konserniin, joka on maailman johtavia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastonhallintateknologian valmistajia. Vuonna 1917 perustettu perheyritys työllistää 10 600 henkilöä, ja sen vuotuinen liikevaihto on 1,89 miljardia euroa.

Tampereen Tennisseura

Tampereen Tennisseura

Tampereen Tennisseura jäi viime kaudella ensimmäistä kertaa nykymuotoisen Norpe Tennisliigan finaalin ulkopuolelle. Korjausta tähän tahraan lähdetään hakemaan kovan luokan pelaajahankinnalla.

Kyseessä on Milka-Emilia Pasanen, joka tekee paluun kasvattajaseuraansa. Hän kävi viime vuonna Oulussa voittamassa mestaruuden OVS:n ykköspelaajana saldolla 14-3 ja on Suomen listan sijalla kuusi.

TaTSin ykköspelaaja on rankingin neljäntenä majaileva Ella Leivo ja leveyttä materiaaliin tuo Suomen vitospelaaja Tanja Tuomi, joka ei viime kaudella hävinnyt peliäkään. Lisäksi Mariella Minetin kehitys on jatkunut ylöspäin, joten häneltä voidaan odottaa entistä väkevämpiä otteita. TaTSin erittäin leveän materiaalin täydentävät Julia Rissanen, Matilda Vainio ja Roosa Timonen.

“TaTS lähtee parantamaan viime vuoden suoritusta. Tavoitteena on mestaruus. Joukkueemme taso on tänä vuonna laaja”, kertoo joukkueen kapteeni Ella Leivo.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka2 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko