Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk

Tampereen Tennisseura

Tampereen Tennisseura

Tampereen Tennisseura jäi viime kaudella ensimmäistä kertaa nykymuotoisen Norpe Tennisliigan finaalin ulkopuolelle. Korjausta tähän tahraan lähdetään hakemaan kovan luokan pelaajahankinnalla.

Kyseessä on Milka-Emilia Pasanen, joka tekee paluun kasvattajaseuraansa. Hän kävi viime vuonna Oulussa voittamassa mestaruuden OVS:n ykköspelaajana saldolla 14-3 ja on Suomen listan sijalla kuusi.

TaTSin ykköspelaaja on rankingin neljäntenä majaileva Ella Leivo ja leveyttä materiaaliin tuo Suomen vitospelaaja Tanja Tuomi, joka ei viime kaudella hävinnyt peliäkään. Lisäksi Mariella Minetin kehitys on jatkunut ylöspäin, joten häneltä voidaan odottaa entistä väkevämpiä otteita. TaTSin erittäin leveän materiaalin täydentävät Julia Rissanen, Matilda Vainio ja Roosa Timonen.

“TaTS lähtee parantamaan viime vuoden suoritusta. Tavoitteena on mestaruus. Joukkueemme taso on tänä vuonna laaja”, kertoo joukkueen kapteeni Ella Leivo.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 
Tulevat ottelut
14.10.2017
Smash - GT
ÅLK - Smash-Kotka
HVS - TaTS
TVS - LVS
15.10.2017
Smash-Kotka - TVS
GT - ÅLK
HVS - LVS
TaTS - Smash