Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Porin Verkkopalloseura Varte
Naiset Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk

Tampereen Tennisseura

Tampereen Tennisseura

Naisten Tennisliigan kestomenestyjä Tampereen Tennisseura (TaTS) pyrkii kirkastamaan viime vuotista hopeaansa tämän vuoden liigassa.

 

Tamperelaiset ovat ilmoittaneet kokoonpanokseen omat kasvattinsa 19-vuotiaan Mariella Minettin, 16-vuotiaan Emma Eerolan ja 15-vuotiaan Emilia Hartmanin. Minetti ja Eerola ovat tuttuja näkyjä kansallisten kärkikilpailuiden finaalikierroksilta tämän vuoden puolella. Viime kaudella Minetti voitti runkosarjassa kaikki neljä pelaamaansa kaksinpeliä ja Eerolakin kirjautti tulokaskaudellaan kolme voittoa ja vain yhden tappion. Myös Hartman pelasi viime kaudella hienosti Grani Tenniksen riveissä – debyyttivuosi toi runkosarjassa viisi kaksinpelivoittoa, mikä oli liigan toiseksi paras noteeraus.

 

- TaTS on nuorekas, energinen ja pippurinen joukkue, joka taistelee jokaisen pisteen eteen täysillä. Vahvuutemme on ehdottomasti fyysisyys, kuvaili joukkuettaan Tero Vilén.

 

Yksi muutos tamperelaisten riveissä on, sillä viime kauden ykköspelaaja Milka-Emilia Pasanen, joka pelaa Yhdysvalloissa yliopistotennistä, puuttuu joukkueesta. Tästä huolimatta joukkue on asettanut tavoitteekseen mitalin kirkastamisen, eli kultaisten mitaleiden jahtaamisen.

 

Sijoitukset Tennisliigassa 2014-2018:

2017-2018: Runkosarjan 2. ja hopeaa

2016-2017: Runkosarjan 2. ja pronssia
2015-2016: Runkosarjan 2. ja pronssia

2014-2015: Runkosarjan 2. ja kultaa

 

Ennuste: Runkosarjan sijat 3-4. TaTS:lla on nimettynä vähän pelaajia, mutta laadukkaita sellaisia. Suomen TOP10-pelaajat Minetti ja Eerola sekä nousussa oleva Hartman tulevat olemaan vaikeasti voitettavissa. Pienen kysymysmerkin tamperelaiset jättävät ilmoille kapealla kokoonpanollaan, joka ei kärsi yhtään takaiskua.

 

Pelaajajärjestys: Mariella Minetti (6.), Emma Eerola (8.), Emilia Hartman (26.)

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko