Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk

Tampereen Tennisseura

Tampereen Tennisseura

 

Tampereen Tennisseuran (TaTS) naiset ovat niin sanottuja kestomenestyjiä Tennisliigassa – 2010-luvulla ovat TaTS:n naiset saavuttaneet mitalin joka kauden päätteeksi. Kauden 2016-2017 päätteeksi TaTS:n naisten kaulaan ripustettiin pronssimitalit.

Tamperelaisten pelaajarunko on pysynyt lähes samana. Joukkueen ykkös- ja kakkospelaajana jatkavat Suomen ehdottomaan kärkeen kuuluvat Milka-Emilia Pasanen ja Ella Leivo. Heidän johdollaan TaTS sijoittui viime kauden runkosarjassa toiseksi. Tämän kärkikaksikon takana teki myös Mariella Minetti todella kovaa jälkeä ottaen viisi voittoa kuudesta mahdollisesta. Heidän lisäkseen joukkueessa jatkaa Karoliina Hakala. Uusina pelaajina tulevat liigajoukkueeseen kaksi 15-vuotiasta lahjakkuutta – viime kaudella Ykkösdivarissa vakuuttavasti pelannut oma kasvatti Emma Eerola ja Porsche Junior Team Finlandiin kuuluva Ella Haavisto.

- Hyvillä fiiliksillä lähdemme uuteen kauteen – hyvä yhteishenki on jo nyt havaittavissa. Meillä on laaja kokoonpano, josta löytyy kokeneita ja nuoria pelaajia. Pelaajien käytettävyys on hyvällä tasolla. Voi olla, että Ella ja Mariella ovat jonkin verran kansainvälisillä pelikentillä, kertoi joukkueen kakkospelaaja Leivo.

Leivo kertoo joukkueensa vahvuudeksi hyvän ottelutuntuman, mikä juontaa juurensa joukkueen jäsenten aktiiviseen kilpapelaamiseen. Kilpapelien myötä paineensietokyvyn ei pitäisi tuottaa ongelmia. Lisäksi laaja kokoonpano antaa mahdollisuuden asettaa vahvat pelaajat sekä kaksin- että nelinpeliin ottelukierroksesta toiseen. Leivo ei myöskään epäröi kysyttäessä joukkueen tavoitetta: 

- Voitto on aina tavoite – kultaa lähdetään hakemaan.

Ennuste: Runkosarjan sijat 3-4. TaTS:n runko on pysynyt lähes samana ja heidän odotetaankin lunastavan jälleen heihin kohdistuvat odotukset. Kärkipelaajilta löytyvät tarvittava kovuus ja kokemus viemään tamperelaiset jälleen mitalipeleihin.

Pelaajajärjestys (Suomen ranking): Milka-Emilia Pasanen (4.), Ella Leivo (6.), Mariella Minetti (8.), Ella Haavisto (15.), Emma Eerola (36.), Karoliina Hakala (49.)

 

Kuvassa Emma Eerola, Milka-Emilia Pasanen ja Mariella Minetti

SARJATILANNE
Karsintasarja
  O V-T P
Smash-Kotka 3 6-2 6
HLK 3 5-1 5
LVS 3 2-6 2
SLT 3 1-5 1
 
Koko sarjataulukko


Runkosarja
  O V-T P
HVS 7 18-3 18
TaTS 7 14-7 14
ÅLK 7 11-10 11
GT 7 10-11 10
Smash 7 9-12 9
TVS 7 9-12 9
LVS 7 7-14 7
Smash-Kotka 7 6-15 6
 
Koko sarjataulukko
 
Pelatut ottelut
18.03.2018
SLT - HLK 0 - 0
Smash-Kotka - LVS 2 - 0