Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk
Norpe


Norpe on johtava eurooppalainen innovatiivisten kylmäkalusteratkaisujen valmistaja. Ratkaisuihin kuuluvat kylmäkalusteet, lamellituotteet sekä kylmäkoneikot. Yhtiön asiakkaita ovat päivittäistavarakaupan sekä elintarviketeollisuuden yritykset. Norpen tavoitteena on omilla ratkaisuillaan luoda elintarvikkeiden lisämyynnille kaupassa uusia mahdollisuuksia. Alhaisimmat elinkaarikustannukset, elämyksellisen ostokokemuksen luominen sekä asiakasräätälöiminen elintarvikekaupan tarpeisiin ovat Norpen menestystekijöitä.

Norpe kuuluu kansainväliseen Viessmann-konserniin, joka on maailman johtavia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastonhallintateknologian valmistajia. Vuonna 1917 perustettu perheyritys työllistää 10 600 henkilöä, ja sen vuotuinen liikevaihto on 1,89 miljardia euroa.

HVS-Tennis

HVS-Tennis

Helsingin Verkkopalloseura eteni runkosarjan kakkosena viime kaudella suoraan välieriin, mutta tuloksena oli kirvelevä tappio mestariksi nousseelle TaTSille.

- Tänä vuonna selkeänä tavoitteena on kirkastaa pronssit kirkkaampiin mitaleihin, joukkueen kapteeni Saku Siivonen kertoi.

HVS oli siirtomarkkinoiden suurimpia voittajia. Joukkueen äärimmäisen kovaa rosteria tähdittävät Suomen ykköspelaaja Patrik Niklas-Salminen, virolainen 18-vuotias superlupaus Kenneth Raisma (ATP-908 ja ITF Junior Rankingin 14:s) sekä Wimbledon-voittaja Henri Kontinen. Lisäksi joukkueen riveissä nähdään JNTA:ssa harjoitteleva lahjakas Ukrainan Georgii Kravchenko. Tähtipelaajien lisäksi myös joukkueen runko on vahva kuin peruskallio.

- Runko on säilynyt saman ja nuoret omat kasvatit Emil Ruusuvuori, Aaro Pöllänen, Patrick Kaukovalta sekä Alex Hedman ovat tänä vuonna vuotta kokeneempia vastuunkantajia. Tiukan paikan tullen kentälle voidaan passittaa myös rutinoitunut liigajyrä Ville Tuovinen ja Tapio Nurminen tuo reserveistä nelinpelivoimaa, kapteeni Siivonen listasi.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
VarTe 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko