Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk

Grani Tennis

Grani Tennis

Kahden edelliskauden finalisti Grani-Tennis oli 2015-2016 runkosarjan ykkönen, mutta taipui finaalissa lopulta TaTSille. Näin ollen kauden 2014-2015 kultatunnelmat vaihtuivat hopeamitaleihin. Tähtäin on kuitenkin lukittu takaisin kultakantaan.

- Joukkueen tavoitteena on luonnollisesti mitalipelit ja mitalin kirkastaminen, kapteeni Hannu Piiroinen selvittää.

Merkittävin pelaajauutinen GT:n kannalta on Suomen ykköspelaaja Patrik Niklas-Salmisen siirtyminen pois joukkueen riveistä. Kauniaislaisten terävin syömähammas on kuitenkin hurja, sillä Jurgen Zopp palaa kokoonpanoon vuoden tauon jälkeen. Virolaispelaajan ATP-ranking on kova 242 ja edellisellä liigakaudellaan 2014-2015 hän voitti kaikki kuusi otteluaan häviämättä erääkään. Hänen käytettävyytensä on asia erikseen.

Verneri Tuomi, joka on noussut Suomen listalla jo yhdeksänneksi, urakoi viime kaudella peräti 19 ottelua voittaen niistä 12. Hän saanee tälläkin kaudella paljon vastuuta. Anton Pavlov ja parhaimmillaan ATP-listan 469:ntenä ollut Jaan-Fredrik Brunken tuovat jälleen laatua reserveihin, kuten uudet hankinnat Leevi Säätelä (Suomen 8.) ja Sami Huurinainen, joka ei kolmospelaajan roolissa montaa matsia häviä. Joukkueessa pelaavat myös Hannu Piiroinen, Caius Blomqvist sekä Alexander Lindholm.

- Liigassa jo tutut vahvistukset Anton Pavlov ja Jaan Brunken ovat osa runkojoukkuetta. Pääosan vastuusta heidän lisäkseen kantavat uusina pelaajina Leevi Säätelä, kokenut Sami Huurinainen ja myös viime kaudella hyvin esiintynyt Verneri Tuomi. Leevin ja Samin myötä joukkue saa aimo annoksen sekä nuoruutta, että kokemusta lähteneiden Panu Virtasen ja Patrik Niklas-Salmisen tilalle, kapteeni Piiroinen kertoi.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
VarTe 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 
Tulevat ottelut
14.10.2017
HVS - VT
HLK - GT
Smash-Kotka - TVS
Sata - VarTe
Smash - TaTS
15.10.2017
Sata - VT
TVS - VarTe
HVS - TaTS
Smash - HLK
Smash-Kotka - GT