Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk

HVS-Tennis

HVS:n naisten joukkue oli viime kauden suurimpia pettymyksiä, kun joukkue valahti mitalipelien ulkopuolelle ja sijoittui kuudenneksi. Heikko tulos selittyy pitkälti terveysmurheilla.

- Naisten joukkueen viime kausi meni penkin alle loukkaantumisten takia ja lopputuloksena oli niukka säilyminen liigakartalla. Tänä vuonna tarkoitus on muuttaa kurssi totaalisesti, HVS-kapteeni Saku Siivonen taustoitti.

Jos HVS:n miesjoukkue oli nimivahva, niin sitä on myös naisten liigajoukkue. Parhaimmillaan WTA-listan sijalla 50 ollut Emma Laine on jälleen Suomen ja HVS:n ykköspelaaja, jolle loistavaa taustatukea antaa hallitseva ulkokenttien Suomen mestari, superjunnu Oona Orpana, 15.

Joukkueen perusrungosta jatkavat myös Lila Humaloja sekä Anastasia Kulikova ja nuoruuden intoa mukaan tuo Peppi Ramstedt, 14. Äärimäisen kovan vahvistuksen joukkue sai Suomeen muuttaneesta Sabrina Santamariasta, jonka uran paras WTA-rankingsijoitus 384 on päättyneeltä kesältä.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 
Tulevat ottelut
14.10.2017
Smash - GT
ÅLK - Smash-Kotka
HVS - TaTS
TVS - LVS
15.10.2017
Smash-Kotka - TVS
GT - ÅLK
HVS - LVS
TaTS - Smash