Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk
Norpe


Norpe on johtava eurooppalainen innovatiivisten kylmäkalusteratkaisujen valmistaja. Ratkaisuihin kuuluvat kylmäkalusteet, lamellituotteet sekä kylmäkoneikot. Yhtiön asiakkaita ovat päivittäistavarakaupan sekä elintarviketeollisuuden yritykset. Norpen tavoitteena on omilla ratkaisuillaan luoda elintarvikkeiden lisämyynnille kaupassa uusia mahdollisuuksia. Alhaisimmat elinkaarikustannukset, elämyksellisen ostokokemuksen luominen sekä asiakasräätälöiminen elintarvikekaupan tarpeisiin ovat Norpen menestystekijöitä.

Norpe kuuluu kansainväliseen Viessmann-konserniin, joka on maailman johtavia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastonhallintateknologian valmistajia. Vuonna 1917 perustettu perheyritys työllistää 10 600 henkilöä, ja sen vuotuinen liikevaihto on 1,89 miljardia euroa.

HVS-Tennis

HVS:n naisten joukkue oli viime kauden suurimpia pettymyksiä, kun joukkue valahti mitalipelien ulkopuolelle ja sijoittui kuudenneksi. Heikko tulos selittyy pitkälti terveysmurheilla.

- Naisten joukkueen viime kausi meni penkin alle loukkaantumisten takia ja lopputuloksena oli niukka säilyminen liigakartalla. Tänä vuonna tarkoitus on muuttaa kurssi totaalisesti, HVS-kapteeni Saku Siivonen taustoitti.

Jos HVS:n miesjoukkue oli nimivahva, niin sitä on myös naisten liigajoukkue. Parhaimmillaan WTA-listan sijalla 50 ollut Emma Laine on jälleen Suomen ja HVS:n ykköspelaaja, jolle loistavaa taustatukea antaa hallitseva ulkokenttien Suomen mestari, superjunnu Oona Orpana, 15.

Joukkueen perusrungosta jatkavat myös Lila Humaloja sekä Anastasia Kulikova ja nuoruuden intoa mukaan tuo Peppi Ramstedt, 14. Äärimäisen kovan vahvistuksen joukkue sai Suomeen muuttaneesta Sabrina Santamariasta, jonka uran paras WTA-rankingsijoitus 384 on päättyneeltä kesältä.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka2 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko