Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk

Smash

Smash

Viimeisten viiden vuoden aikana kolme kultaa ja kaksi hopeaa ottanut Smash lähtee nälkäisenä mestaruusjahtiin kirkastamaan kahden viime kauden kakkossijaansa.

Paperilla joukkue teki kovan hankinnan, kun Suomen kolmospelaaja Mia Eklund siirtyi joukkueeseen. Hän ei ole aiemmin pelannut liigaa ja nähtäväksi jää kuinka hyvin hän on käytettävissä kansainvälisten kiireiden keskellä. Suomen kakkospelaaja Piia Suomalainen pelasi mainion kesän ammattilaiskentillä ja on vaikeasti lyötävissä liigassakin.

“Odotamme innolla tulevaa kautta ja ainoana tavoitteena viime vuoden hopean jälkeen on kirkastaa mitali kultaiseksi. Saamme tälle kaudelle maamme kolmosnaisen Mia Eklundinkin mukaan vahvistamaan joukkuettamme, mikä antaa erinomaiset lähtökohdat kultajahtiin”, Suomalainen toteaa päättäväisesti.

Nuorella Kristina Parviaisella on 8-8-saldolla alla mainio kausi, kun ottaa huomioon, että mittarissa on ikää vasta 19 vuotta. Lisäksi joukkueessa pelaavat Alexandra Anttila, Ekaterina Verho, Hanna Tolonen ja Saila Holopainen.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 
Tulevat ottelut
14.10.2017
Smash - GT
ÅLK - Smash-Kotka
HVS - TaTS
TVS - LVS
15.10.2017
Smash-Kotka - TVS
GT - ÅLK
HVS - LVS
TaTS - Smash