Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk

Tampereen Tennisseura

Tampereen Tennisseura

Hallitseva mestari TaTS on kuulunut Tennisliigan kestomenestyjiin. Tamperelaiset ovat napanneet kolmen viime kauden aikana kaksi kultaa sekä yhden hopean, ja nykymuotoisen liigan aikana joukkue on ollut aina mitaleilla.

Yhdysvaltalaisyliopistot söivät TaTSin reservejä jo viime kaudella, kun sekä Pyry Härkönen että Joel Popov olivat sivussa etenkin loppukaudesta ja kaksikon käytettävyys tulevalla sesongillakin on heikko.

Täksi kaudeksi joukkue sai tärkeän paluumuuttajan, kun hallitseva ulkokenttien Suomen mestari Ristomatti Lanne palaa joukkueeseen juuri rapakon takaa. Lanne on tuoreimmassa tasoluettelossa Suomen listan sijalla seitsemän.

- Rise hoitaa viimeisen lukuvuoden jenkkiyliopistossa loppuun ja palaa Suomeen vahvistamaan joukkuetta ainakin kevään kierroksille, joukkueen kapteeni Lauri Kiiski kertoi.

Lisäksi uutta puhtia joukkueeseen haetaan seuran omista nuorista, joista suurimpia odotuksia harteillaan kantaa Roni Rikkonen, 15, joka kruunattiin kesällä 16-vuotiaiden Suomen mestariksi.

- Tällä kaudella Roni tekee hyppäyksen TaTSin kakkosjoukkueesta liigajoukkueeseen myös sisäliigassa ja tullee olemaan vakionimiä kokoonpanoja mietittäessä, Kiiski totesi kesän liigacupin finaalissa esiintyneestä nuorukaisesta.

Joukkueessa pelaavat lisäksi Pauli Partinen sekä kokeneempaa kaartia edustavat Tero Vilen, Santtu Rämmal, Lauri Kiiski ja Henrik Sillanpää.

Kestomenestyjälle kelpaa pelaajamuutoksista huolimatta vain ja ainoastaan mestaruus.

- Pitkä runkosarja on kuitenkin edessä, ja jotta mestaruudesta päästäisiin keväällä pelaamaan, niin runkosarjassa on onnistuttava keräämään pisteitä tasaisesti kovia joukkueita vastaan, Kiiski pohti.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
VarTe 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 
Tulevat ottelut
14.10.2017
HVS - VT
HLK - GT
Smash-Kotka - TVS
Sata - VarTe
Smash - TaTS
15.10.2017
Sata - VT
TVS - VarTe
HVS - TaTS
Smash - HLK
Smash-Kotka - GT