Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Porin Verkkopalloseura Varte
Naiset Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk

Tampereen Tennisseura

Tampereen Tennisseura

Tampereen Tennisseuran (TaTS) miehet ylsivät viime vuonna pronssille. Tänä vuonna joukkue kertoo tähtäävänsä pudotuspeleihin ja katsovansa sitten mitä tapahtuu.

 

Tamperelaisten kokoonpanoa vilkaistaessa huomaa, että suuria muutoksia ei ole. Kokenut pelaaja-kapteeni, juuri Finnish Tour -osakilpailun voittanut, Lauri Kiiski jatkaa itseoikeutetusti TaTS:n ykköspelaajana. Kakkospelaajana on nousua Suomen listoilla tekevä Roni Rikkonen ja kolmospelaajana niin ikään kokenut Tero VilénHenrik SillanpääMartin RämmalSaska Huttunen ja Peetu Pohjola täydentävät miehistön. Yksi muutos TaTS:lla on edessään, kun viime kauden kakkospelaaja Ristomatti Lanne siirtyi HVS-Tenniksen puolelle.

 

Laaja pelaajamateriaali takaa sen, että saamme jokaiseen otteluun jalkeille iskukykyisen joukkueen. Joukkueessa on sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa. Kehittyvät nuoret pitävät huolen siitä, että myös kokeneemman kaartin on oltava huippuiskussa, jotta pelipaikka irtoaa, kommentoi kapteeni Kiiski.

 

Viime kaudella Kiiski ja Vilén toivat valtaosan tamperelaisten runkosarjan voitoista. Myös Lanne oli merkittävässä roolissa. Tulevalla kaudella on mielenkiintoista nähdä ketkä kantavat suurimman vastuun – kokenut kaarti vai nuoriso-osasto?

 

- Minimitavoite on päästä playoffeihin. Niissä peleissä taidot punnitaan ja kaikki on mahdollista, jatkoi Kiiski.

 

Sijoitukset Tennisliigassa 2014-2018:

2017-2018: Runkosarjan 3. ja pronssia

2016-2017: Runkosarjan 7.
2015-2016: Runkosarjan 3. ja kultaa

2014-2015: Runkosarjan 6. ja hopeaa

 

Ennuste: Runkosarjan sijat 7-8. Ennusteesta huolimatta TaTS on joukkue, jota ei kannata uloskirjoittaa missään nimessä. Joukkue kuulunee keskikastiin ja pudotuspeleihin pääseminen tulee olemaan pienestä kiinni – tamperelaiset ovat vedenjakajalla. Ratkaisevassa roolissa on kakkos- ja kolmospelaajien rooleihin tarttuvat pelaajat.

 

Pelaajajärjestys (Suomen ranking): Lauri Kiiski (5.), Roni Rikkonen (19.), Tero Vilén (24.), Henrik Sillanpää (29.), Martin Rämmal (53.), Saska Huttunen (235.), Peetu Pohjola

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
KarTe 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko