Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk
Norpe


Norpe on johtava eurooppalainen innovatiivisten kylmäkalusteratkaisujen valmistaja. Ratkaisuihin kuuluvat kylmäkalusteet, lamellituotteet sekä kylmäkoneikot. Yhtiön asiakkaita ovat päivittäistavarakaupan sekä elintarviketeollisuuden yritykset. Norpen tavoitteena on omilla ratkaisuillaan luoda elintarvikkeiden lisämyynnille kaupassa uusia mahdollisuuksia. Alhaisimmat elinkaarikustannukset, elämyksellisen ostokokemuksen luominen sekä asiakasräätälöiminen elintarvikekaupan tarpeisiin ovat Norpen menestystekijöitä.

Norpe kuuluu kansainväliseen Viessmann-konserniin, joka on maailman johtavia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastonhallintateknologian valmistajia. Vuonna 1917 perustettu perheyritys työllistää 10 600 henkilöä, ja sen vuotuinen liikevaihto on 1,89 miljardia euroa.

Smash-Kotka

Smash Kotka

Smash-Kotka liitää uuteen kauteen uudistuneella ilmeellä aina logoa myöten, jonka on luonut Rovion entinen luova johtaja Lauri Konttori.

Viime kaudella Kotkan poikien siivet katkesivat mestari TaTSia vastaan pudotuspelien avauskierroksella, jonne joukkue selvisi runkosarjasta nippa nappa. Toissa kaudella Smash-Kotka juhli liigapronssia.

Pelaajamateriaali kymiläisillä on säilynyt lähestulkoon samana, mutta Oskari Nieminen tuo mukanaan ripauksen lisää jäntevyyttä ryhmään.

“Joukkue on saanut uuden upean kotipesän. Tunnelma on varmasti katossa varsinkin, kun osa otteluista keskitetään yhdelle kentälle. Viime kaudesta muuttumattomana pysynyt joukkue on taas vuoden valmiimpi liigaan”, joukkueen valmentaja Pasi Ahti tuumaa

Venäläinen Ivan Nedelko pitää hallussaan koko liigan toiseksi korkeinta kaksinpelin ATP-listasijoitusta 325 ja tulee olemaan jälleen sarjan parhaita pelaajia.

Ahdin veljeskaarti Valtteri, Vesa ja Ville-Petteri on jälleen vuoden vanhempi ja valmis puolustamaan Kotkan kunniaa viimeiseen hikipisaraan. Lisäksi joukkueessa pelaavat Boris Chernov, Emil Koskikuru ja Pavel Shchaya-Zubrov.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
VarTe 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko