Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk
Norpe


Norpe on johtava eurooppalainen innovatiivisten kylmäkalusteratkaisujen valmistaja. Ratkaisuihin kuuluvat kylmäkalusteet, lamellituotteet sekä kylmäkoneikot. Yhtiön asiakkaita ovat päivittäistavarakaupan sekä elintarviketeollisuuden yritykset. Norpen tavoitteena on omilla ratkaisuillaan luoda elintarvikkeiden lisämyynnille kaupassa uusia mahdollisuuksia. Alhaisimmat elinkaarikustannukset, elämyksellisen ostokokemuksen luominen sekä asiakasräätälöiminen elintarvikekaupan tarpeisiin ovat Norpen menestystekijöitä.

Norpe kuuluu kansainväliseen Viessmann-konserniin, joka on maailman johtavia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastonhallintateknologian valmistajia. Vuonna 1917 perustettu perheyritys työllistää 10 600 henkilöä, ja sen vuotuinen liikevaihto on 1,89 miljardia euroa.

Tennis Club Tapiola

Tennis Club Tapiola

Tennis Club Tapiola tippui viime kaudella todella karvaasti pudotuspelien ulkopuolelle pelisuhteen vertailussa. Karvas maku joukkueelle jäi myös siirtomarkkinoilta, sillä joukkue menetti peräti viisi parasta pelaajaansa. Pelaajien lisäksi TCT saattoi menettää samassa rytäkässä jopa liigastatuksensa.

Kauden 2015-2016 Norpe Tennisliigan rosterista jäljellä ovat ainoastaan Jani Jankkila ja Jason Sormunen, jotka molemmat pelasivat edellisellä sesongilla vain yhden ottelun. Jankkilan edellinen voitto liigassa on vuodelta 2012 ja Sormusen vyöllä on ainoastaan yksi ottelu urallaan – sekin tappio.

Joukkueen ykköspelaaja on tasoluettelon sijalla 41 majaileva Patrik Jaatinen. Kokemusta TCT sai Tuomas Waheebin, 38, muodossa, mutta hänenkin parhaat vuotensa ovat takana päin ja voitot tulevat olemaan kiven alla. Nuori Otto Holtari puolestaan aloittaa ensimmäisen liigakautensa.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
VarTe 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko