Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

20.9.2015

Smash-Tennis haluaa kirkastaa pronssit Norpe Tennisliigassa

Smash-Tennis on saanut kaulaansa kahden edellisen liigakauden päätteeksi pronssiset mitalit, joita lähdetään kirkastamaan samalla pelaajamateriaalilla. Siitäkin huolimatta, että liigasta on muodostumassa kovatasoisin vuosiin. Toisaalta Smash oli viime kaudella runkosarjan kakkonen, joten finaalipaikka ei ole mahdoton tavoite.

Kokeneen ydinpelaajiston muodostaa edelleen kova kolmikko Timo Nieminen, Mika Kosonen ja Vladimir Ivanov, jonka lisäksi rosteriin on löydetty syvyyttä omista junioreista Rasmus Lindströmin ja Jussi Tiaisen kirittäessä konkareita. Etenkin ATP-listalla sijalla 347 oleva Ivanov oli viime kaudella hyvässä vireessä voittaen kahdeksastatoista pelaamastaan ottelusta viisitoista. Myös Niemisen voittosuhde 12-2 oli erinomainen.

Valmentaja Juuso Nousiaisen mukaan menestyksen lisäksi yksi kauden pääteemoja on juuri nuorten pelaajien sisään ajaminen liigarinkiin. - Smash-Tenniksen miesten joukkueen runko pysyy samana ja kauden tavoitteena on kirkastaa kahden edellisen vuoden pronssimitalit vaikkakin sarjan taso on kova. Samalla olisi tavoitteena ajaa sisään seuran nuoria omia kasvatteja. Joukkue onkin hyvä koostumus erittäin kokeneita ja rutinoituneita pelaajia sekä nuoruuden intoa. Kauden tavoitteena on myös saada yleisöä mukaan liigaottelutapahtumiin sankoin joukoin, Nousiainen summasi seuran odotuksia.

Toimituksen arvion mukaan Smash-Tenniksen sopii odottaakin menestystä. Ei olisi yllätys, jos joukkue nähtäisiin tänä vuonna Norpe Tennisliigan runkosarjan päätteeksi sijoilla 1.-2. Smash-Tennis aloittaa kautensa kahdella kotiottelulla. Ensin Myllypurossa vierailee HLK ja sen jälkeen pisteitä yrittää hakea Sata.

Miesten Norpe Tennisliiga alkaa 26.9.2015. Liigassa pelaa kymmenen joukkuetta ja esittelemme jokaisen ennen kauden alkua.

Norpe Tennisliigan otteluohjelma
Smash:n joukkuePäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko