Miehet Break Point Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Tennis Club Tapiola Valkeakosken Tennis
Naiset Grani-Tennis Grön-Vita Lawntennis Klubben HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
Norpe


Norpe on johtava eurooppalainen innovatiivisten kylmäkalusteratkaisujen valmistaja. Ratkaisuihin kuuluvat kylmäkalusteet, lamellituotteet sekä kylmäkoneikot. Yhtiön asiakkaita ovat päivittäistavarakaupan sekä elintarviketeollisuuden yritykset. Norpen tavoitteena on omilla ratkaisuillaan luoda elintarvikkeiden lisämyynnille kaupassa uusia mahdollisuuksia. Alhaisimmat elinkaarikustannukset, elämyksellisen ostokokemuksen luominen sekä asiakasräätälöiminen elintarvikekaupan tarpeisiin ovat Norpen menestystekijöitä.

Norpe kuuluu kansainväliseen Viessmann-konserniin, joka on maailman johtavia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastonhallintateknologian valmistajia. Vuonna 1917 perustettu perheyritys työllistää 10 600 henkilöä, ja sen vuotuinen liikevaihto on 1,89 miljardia euroa.

Smash-Tennis

Toissa kauden pronssijoukkueelle viime sesonki oli vaikea. Itä-Helsingin ylpeys oli lopulta runkosarjan kahdeksas ja vältti karsinnan niukasti viimeisen ottelun voitolla.

- Viime kauden hiukan mollivoittoinen vire on tarkoitus kääntää jälleen nousuun ja ehdottomana tavoitteena on mitalipelit. Smash-Tennis on tänä vuonna vaarallisempi kuin koskaan, kapteeni Juuso Nousiainen vannoi.

Joukkueen ykköspelaajana jatkaa Vladimir Ivanov, joka on ollut Smashin pitkäaikaisia luottopelaajia. Parhaimmillaan maailmanlistan sijalla 310 ollut virolainen pitää nyt hallussaan ATP-rankingin 662. sijaa. Tosin hänellekin viime kausi oli vaikea: voittosuhde negatiivinen 5 voittoa ja 8 tappiota.

Viime vuonna murheenkryyniksi osoittautunutta nelinpeliä helsinkiläiset yrittävät laittaa parempaan jiiriin TCT:sta siirtyneiden paluumuuttajien Jesper Saarnin ja Mika Purhon avulla. Tämä kaksikko on takuulla vahvistus nelinpeliin ja tarjoaa myös hyviä vaihtoehtoja kolmospelaajaa ajatellen. Muista runkopelaajista Mika Kosonen ja Timo Nieminen jatkavat. Joukkueen rungon täydentävät Hermanni ja Jussi Tiainen

- Joukkueen terveystilanne näin kauden alla on hyvä ja joukkueen kokoonpano on laajempi kuin vuosiin. Kovat paluumuuttajat ja "nuoret urhot" tuovat valtavasti leveyttä ja vähentävät painetta Vladimiriltä sekä Mikalta, jotka ovat kannatelleet joukkuetta. Lisäksi reservissä on kasvamassa monta kovaa nuorta peluria, joten tulevaisuus näyttää hyvälle, Nousiainen analysoi.

SARJATILANNE
  O V-T P
Sata 9 28-8 28
GT 9 26-10 26
Smash 9 22-14 22
HVS 9 20-16 20
Smash-Kotka 9 19-17 19
VT 9 18-18 18
TaTS 9 17-19 17
HLK 9 17-19 17
Break Point 9 10-26 10
TCT 9 3-33 3
 
Koko sarjataulukko
 
Pelatut ottelut
25.03.2017
Sata - HVS 3 - 1