Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk
Norpe


Norpe on johtava eurooppalainen innovatiivisten kylmäkalusteratkaisujen valmistaja. Ratkaisuihin kuuluvat kylmäkalusteet, lamellituotteet sekä kylmäkoneikot. Yhtiön asiakkaita ovat päivittäistavarakaupan sekä elintarviketeollisuuden yritykset. Norpen tavoitteena on omilla ratkaisuillaan luoda elintarvikkeiden lisämyynnille kaupassa uusia mahdollisuuksia. Alhaisimmat elinkaarikustannukset, elämyksellisen ostokokemuksen luominen sekä asiakasräätälöiminen elintarvikekaupan tarpeisiin ovat Norpen menestystekijöitä.

Norpe kuuluu kansainväliseen Viessmann-konserniin, joka on maailman johtavia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastonhallintateknologian valmistajia. Vuonna 1917 perustettu perheyritys työllistää 10 600 henkilöä, ja sen vuotuinen liikevaihto on 1,89 miljardia euroa.

Valkeakosken Tennis

Valkeakosken Tennis

Valkeakoski nousi takaisin liigakartalle 13 vuoden tauon jälkeen. Joukkue on ollut pitkään divarin kärkipään porukoita, mutta pitkäjänteisen työn hedelmiä päästiin poimimaan vasta nyt.

- Valkeakosken tennikselle ja koko seuran toiminnalle Norpe Tennisliiga on piristysruiske. Viime vuosina seura on vahvistanut valmennustoimintaa ja seuraavana tavoitteena on olosuhteiden parantaminen yhteystyössä kaupungin kanssa. Kotiotteluiden avulla on mahdollista luoda laadukas kattaus tennistä valkeakoskelaisille ja osoittaa toimintamme elinvoimaisuus, kapteeni Tuomas Männistö hehkutti.

Joukkueen pelaajarunko on pääasiassa sama kuin divarissa viime vuosina. Ruotsalaisvahvistuksista Oscar Pallin on kotimaansa rankingin sijalla 44 ja Stefan Borg sijalla 52. Suomalaisista parhaan listasijoituksen omaa Jukka Kohtamäki, joka on Suomen listan 80:s. Pallin kävi auttamassa Valkeakoskea jo viime kevään liigakarsinnoissa urakoiden mainiosti. Tuolloin ruotsalainen voitti kaikki viisi matsiaan.

Lisäksi joukkueen nimilistaa täydentävät Elmo Kekkonen, Joonas Salonen, Tuomas Männistö, Valtteri Telinkangas, Veli-Pekka Männistö ja Ville Toni.

- Seura on viimeksi pelannut sisäliigassa kaudella 2003-2004. Nykyisistä pelaajista Telinkangas ja Kekkonen olivat tällöin pallopoikina - nyt he muodostavat joukkueen rungon, Männistö lohkaisi.

Valkeakoskella kaikki ottelut pelataan yhdellä kentällä, joten tiivistä tunnelmaa ja aikatauluja on luvassa.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
VarTe 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko