Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk
Norpe


Norpe on johtava eurooppalainen innovatiivisten kylmäkalusteratkaisujen valmistaja. Ratkaisuihin kuuluvat kylmäkalusteet, lamellituotteet sekä kylmäkoneikot. Yhtiön asiakkaita ovat päivittäistavarakaupan sekä elintarviketeollisuuden yritykset. Norpen tavoitteena on omilla ratkaisuillaan luoda elintarvikkeiden lisämyynnille kaupassa uusia mahdollisuuksia. Alhaisimmat elinkaarikustannukset, elämyksellisen ostokokemuksen luominen sekä asiakasräätälöiminen elintarvikekaupan tarpeisiin ovat Norpen menestystekijöitä.

Norpe kuuluu kansainväliseen Viessmann-konserniin, joka on maailman johtavia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastonhallintateknologian valmistajia. Vuonna 1917 perustettu perheyritys työllistää 10 600 henkilöä, ja sen vuotuinen liikevaihto on 1,89 miljardia euroa.

Helsingin Lawn-Tennis Klubi

Edellisellä liigakaudella karsintoihin joutunut Helsingin Lawn-Tennis Klubi hakee parannusta tällä kaudella pelaajavahvistusten voimin.

- Viime kausi oli suuri pettymys joukkueelle. Pudotuspelien vakiojoukkueesta vajoaminen putoamiskarsintaan oli silmiä avaava kokemus, HLK:n kapteeni Gabor Lovro sanoo.

Joukkueen rungon muodostavat edelleen kokeneet Antti Tuomi, Matti Manninen ja Saksassa asuva Niklas Bucht, joiden vyölle on yhteensä kertynyt parisen sataa liigapeliä. Leveyttä on kuitenkin haettu siirtomarkkinoilta. Suomessa asuva kanadalainen Sean Bailey, Juuso Ojanen ja Masi Sarpola tuovat porukkaan kaivattua syvyyttä sekä sopivalla tavalla nuoruuden intoa.

Sarpola oli viime liigakaudella vuoden nuori miespelaaja ja viisi voittoa edellisellä sesongilla ottaneelta JTS-kasvatilta voi odottaa jatkossa entistäkin enemmän. Suomen rankingin sijalla 18. olevalla Ojasella ei puolestaan ole aiempaa liigakokemusta. Lisäksi joukkueen rinkiin kuuluvat Juuso Jokinen sekä brasilialainen Henrique Norbiato, jonka iskukyky on kysymysmerkin alla.

- Nyt on tartuttu toimeen ja joukkuetta vahvistettu urakalla. Tämän joukkueen minimitavoite onkin palata takaisin pudotuspeleihin, jossa kaikki on taas mahdollista. Kulta on tähtäimessä, mutta mitalikin tyydyttää, Lovro heittää.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
VarTe 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko