Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

8.11.2017

Ykkösdivari: JTS hakemaan avauspisteitä Tapiolasta

Ykkösdivari: JTS hakemaan avauspisteitä Tapiolasta

 

Jyväskylän Tennisseuran miesten edustusjoukkueen Ykkösdivari-kausi jatkuu tulevana lauantaina 11.11. klo 11:30 Tapiolan Tenniskeskuksella Break Pointin vieraana.

Miesten edustusjoukkueen avausottelusta lokakuun puolessa välissä ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa, sillä vahva Porin Verkkopalloseuran (PVS) joukkue haki täyden pistepotin Jyväskylän Tenniskeskukselta. Nyt JTS:n miehet lähtevät hakemaan avauspisteitä Tapiolan Tenniskeskukselta, jossa vastaan asettuu Break Point.

Break Point - yksi sarjan ennakkosuosikeista
Break Point pelasi vielä viime kaudella Tennisliigassa ja sen ehdottomana johtohahmona palloja kenttään on iskemässä Suomen terävimpään pelaajistoon kuuluva Juho Paukku. Break Pointin tippumista liigasta ei osannut kovin moni ennakoida, mutta nyt joukkueen on totuteltava uuteen arkeen koventuneessa Ykkösdivarissa.

Paukun lisäksi joukkueeseen ovat nimettyinä Konsta FinniläVille SippalaTuomas JuvakoskiPeter Sillanpää ja Ville Lehtonen.

Break Point avasi Ykkösdivari-kautensa kukistamalla sarjanousijan vaasalaisen WaTC:n 3-1. Ottelussa Break Point sai saman tien todeta Ykkösdivarin koventuneen tason, sillä vaasalaiset olivat todella lähellä tasapelin saavuttamista.

JTS ja Break Point ovat kohdanneet toisensa viimeksi Tennisliigassa kaudella 2015-2016. Tuolloin JTS:n oli taipuminen kotikentällään 1-3 -otteluvoitoin.

11.11. klo 11:30 Break Point - JTS, Tapiolan Tenniskeskus
JTS:n miehistö on laittanut taaksensa jo avausottelun Poria vastaan. Tulevana lauantaina joukkueella on vain yksi tavoite: pistetilin aukaiseminen.

Ennakkoasetelmien suhteen tulee olla realistinen. JTS lähtee otteluun altavastaajana. Joukkue kertoikin lähtevänsä vierasmatkalle rennosti ja ennakkoluulottomasti. Päättäväisyys paistoi myös JTS-miehistön olemuksesta ja puheista treenien yhteydessä.

Pistetilin aukaiseminen olisi todella tärkeää JTS:lle, sillä otteluita on vain viisi kappaletta runkosarjassa. Tämän jälkeen katsotaan nousukarsintoihin etenijä, sekä toisaalta lohkon viimeinen tippuu II-divisioonaan ja toiseksi viimeinenkin ajautuu putoamiskarsintoihin.

Otteluparin kokoonpanot julkaistaan puolituntia ennen ottelun alkamista. JTS:n pelaajistoon kuuluvat Mikhail BalmashevPatrick AhonenKasperi IlkkaPetri PykälämäkiJussipekka SaloOlli Salminen ja Antti Kokko.Päivittänyt:

Jyväskylän Tennisseura

Jyväskylän Tennisseura

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko