Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

10.2.2018

Välieriin taistelivat Smash Kotka ja TaTS, naisten finalistit HVS ja TaTS

Välieriin taistelivat Smash Kotka ja TaTS, naisten finalistit HVS ja TaTS

 

Kuten odotettua, taistelu Tennisliigan pudotuspeleissä oli tänään huikeaa. Miesten huomisiin välieriin tiensä selvittivät Smash Kotka ja Tampereen Tennisseura TaTS. Naisten finaalissa maaliskuussa kohtaavat Helsingin Verkkopalloseura HVS ja TaTS.

 
”Ympäri pyöreitä pelejä”
 
Miesten puolivälierä Smash – Smash Kotka päättyi vierasvoittoon pistein 0-3. Kotkalaiset todella halusivat voiton tänään ja kultamitali siintää mielessä. Kotkan Ivan Nedelko kukisti Smashin Vladimir Ivanovin 4-6, 7-6, 11-9. Ville-Petteri Ahti otti päänahan Smashin Jesper Saarnista 6-2, 6-4 ensimmäistä kertaa kaksinpelissä. Myös Valtteri Ahti oli tasaisilla otteillaan Hermanni Tiaista vahvempi eri 4-6, 6-3, 10-8.
- Pelit olivat ihan yhtä tiukkoja mitä ne erien perusteella näyttävät. Nedelko ei meinannut millään löytää lääkkeitä Ivanovia vastaan, joka pelasi tänään todella hyvin ja aggressiivisesti. Se olisi voinut mennä ihan kumminpäin tahansa, analysoi Smash Kotkan kapteeni Pasi Ahti.
Tampereen Tenniskeskuksella edettiin nelinpeleihin asti. TaTS:n Lauri Kiisken peli lähti kankeasti alkuun Satan Max Wennäkoskea vastaan, mutta Kiiski heräsi taistoon. Wennäkoski oli kuitenkin hivenen parempi tiebreakissa ja vei ottelun 6-2, 4-6, 10-8.
- Tosi tiukka, ympäri pyöreä peli. Max pelasi tosi hyvin tiebreakin lopun ja sai siinä käännettyä minun pienen johtoaseman, analysoi Kiiski pelin jälkeen.
Ristomatti Lanteen (TaTS) ja Aleksi Tuukkasen (Sata) ottelu meni myös tiebreakiin asti, mutta sen Lanne piti tamperelaisilla 10-1. TaTSin Tero Vilen kukisti kaksinpelissä Teemu Kolarin 6-0, 6-2. Nelinpelissä Lanne ja Vilen voittivat Wennäkosken ja Kolarin erin 6-2, 6-4. Puolivälierän kokonaisvoitto meni TaTSille pistein 3-1 ja joukkue eteni huomiseen välierään.
- Lanne sai hienosti käännettyä ottelun, vaikka olikin hätää kärsimässä aluksi Tuukkasta vastaan. Vilenin rutiini oli tänään kova Kolarille eikä mies pysynyt tempossa mukana, Kiiski sanoi.
Huomenna miesten Tennisliiga jatkuu välierillä Helsingissä Talissa ja Meilahdessa. Runkosarjan voittaja HVS sai valita välierävastustajansa, ja HVS valitsi TaTSin. Smash Kotka matkaa siis HLK:n vieraaksi. HVS:n joukkueessa pelaavat myös Henri Kontinen ja Emil Ruusuvuori.
- Hyvillä mielin lähdemme HVS:aa vastaan. Huomenna kohtaa kaksi varmasti menestyksekkäintä liigajoukkuetta. Olemme pelanneet monta finaaliakin HVS:aa vastaan. Hieno lähteä Helsinkiin, heillä on kova joukkue vastassa, mutta meilläkin on kovia pelaajia, Kiiski totesi.
 
”Tärkeintä yhdessä tekeminen”
 
Naisten liigassa taistelu finaalipaikoista välierissä ei ollut erien valossa niin tiukkaa kuin miehillä. HVS-GT kohtaaminen meni kotijoukkueelle selvästi pistein 2-0. HVS:n Anastasia Kulikova kukisti GT:n Lotta Heiskasen 6-1, 6-0 ja HVS:n kapteeni Emma Laine löi Emilia Hartmanin erin 6-2, 6-0.
- Meillä oli hyvä fiilis joukkueena, se vaan paranee koko ajan. Jotenkin ne pelitkin menevät aika kivasti samalla. Anastasia oli koko viikon kuumeessa, mutta pelasi tosi vahvasti, analysoi Laine.
Talin Tenniskeskukseen oli tullut lehtereille hyvin yleisöä.
- Kapteenina minulle tärkeintä on yhdessä tekeminen ja yhdessäolo. Tärkeä rooli oli tänään myös Peppi Ramstedtillaja Laura Hietarannalla.
TaTS:n naiset päihittivät omassa välierässä kotonaan ÅLK:n pistein 2-0. Mariella Minetti voitti Venla Anderssonin 6-2, 6-3 ja Emma Eerola kukisti Liisa Vehviläisen 6-3, 6-4.
Tennisliigan finaalit sekä naisissa että miehissä pelataan 10. maaliskuuta.
 
Tennisliigan välierät 11.02.2018
 
HLK – Smash-Kotka klo 11:00 Meilahden Liikuntakeskus
HVS – TaTS klo 12:30  Talin Tenniskeskus


Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko