Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

5.12.2019

TEHO Sport Tennisliigan kovakuntoisimmat pelaajat

TEHO Sport Tennisliigan kovakuntoisimmat pelaajat

 

TEHO Sport Tennisliigassa on edetty runkosarjojen osalta yli puolivälin. Tulevana viikonloppuna isketään miesten liigakierrokset, jonka jälkeen ovat luvassa runkosarjojen päätökset 10.-11.1.2020.

Tällä hetkellä sarjojen kärkipaikkoja pitävät hallussaan miehissä Helsingin Lawn-Tennis Klubi ja naisissa tasapistein Tampereen Tennisseura ja Grani Tennis. Miehissä runkosarjan ensimmäinen ja toinen, nyt HLK ja Smash-Kotka, etenevät suoraan välieriin. Sijoille 3-6 sijoittuneet pelaavat puolivälierissä. Naisissa runkosarjan neljä parasta etenee välieriin.

Ketkä ovat olleet avainasemissa joukkueissaan?

Miehissä sarjakutosen Smashin ykköspelaaja virolainen Vladimir Ivanov on kaksinpelitilaston kärkinimi - Ivanov on voittanut kaikki viisi otteluaan. Viiteen voittoon ovat yltäneet myös sarjakärki HLK:n ykköspelaaja Karl Kiur Saar ja kolmospelaaja Roni Hietaranta. Neljään voittoon ovat iskeneet TVS-Tenniksen Santtu Leskinen ja TaTS:n nuoret Aleksi Löfman ja Peetu Pohjola. Nelinpelin puolella ehdoton kärkipari on ollut HLK:n Saar ja Masi Sarpola, jotka eivät ole hävinneet otteluakaan.

Naisten kaksinpelitilastoa johtaa TaTS:n ykköspelaaja Emma Eerola neljällä voitollaan. Kolmea voittoa ovat tuulettaneet GT:n Emelie Gabran, Smash-Kotkan Venla Ahti ja Åbo Lawn-Tennis Klubbin Saara Aerila. Naisten nelinpelitilaston kärkipaikoilla ovat GT:n pelaajat Sade Scharlin, Ella Tuomela ja Gabran. GT ei ole hävinnyt yhtään nelinpeliä kauden aikana. Vahvoja nelinpeliotteita ovat esittäneet myös HVS-Tenniksen Stella Erlund ja Peppi Ramstedt sekä Smash-Kotkan Ahti ja Oona Orpana.

TILASTOTPäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko