Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

18.10.2015

TCT voitti Smashin 3-1

TCT voitti Smashin 3-1

Joukkuekuvassa vasemmalta TCT: Saarni, Vasa, Purho, Julin ja Smashin Nieminen, Kosonen, Vuorenhela, Jussi Tiainen ja Smashin manageri Juuso "valkosipulipuli" Nousiainen

 

TCT voitti Smashin 3-1

Kun Smash saapui Tapiolaan, oli odotettavissa tiukka kamppailu. Kahden edellisen vuoden runkosarjan kohtaamiset ovat päättyneet tasapeliin. Smash saapui ilman ykköspelaajaansa Vladimir Ivanovia ja joukkueessa pelasivat Mika Kosonen, Timo Nieminen ja Juha Vuorenhela. TCT:llä oli varaa valita ja pelasi kokoonpanolla Eero Vasa, Jesper Saarni ja Mika Julin.

Ykkösten ottelussa kohtasivat kaksi nuorta toisensa hyvin tuntevaa pelaajaa. Vieraiden tuore alokas Mika Kosonen haki revanssia Eero Vasasta, sillä kaksikko oli kohdannut reilu kuukaisi sitten Finnish Tourin finaalissa, jonka Vasa oli tiukasti voittanut. Yleisö sai nauttia hyvästä tenniksestä. Ensimmäinen erä kirjattiin TCT:n Vasalle 6-3. Toinen erä ratkesi erän viidennessä pelissä, jossa Vasa onnistui murtamaan Kososen syötön pitäen omansa ja voitti ottelun 6-3, 6-4. Molemmat syöttivät hyvin ja pyrkivät ohjaamaan peliä painavilla peruslyönneillään. Vasa oli Kososta Espoon lauantai illassa karvan verran parempi.

Kakkosten ottelu oli jo ennakkokaavailuiltaan ehkä kaikkein mielenkiintoisin. Siinä kohtasivat kaksi kokenutta, mutta pelityyliltään hyvin erilaista pelaajaan, TCT:n Jesper Saarni ja Smashin Timo Nieminen. Molemmat pelasivat taitojensa ylärajoilla ja pelissä nähtiin hienoja palloja ja näyttäviä suorituksia. Timo Niemisen pelikunto on säilynyt ihailtavan hyvin pitkän ammattilaisuran päättymisen jälkeen. Koko ottelussa nähtiin vain yksi syötön murto, jonka Saarni sai toisen erän kahdeksannessa pelissä. Ensimmäinen erä ratkesi siis tie breakillä, jonka Nieminen voitti onnekkaalla verkkonauhapallolla. Toiseen erään Saarni tuli all-in taktiikalla ja laittoi palloihin jopa vieläkin enemmän vauhtia. Saarni vei sen 6-3. “Kymppitaiskaa” Saarni johti 5-2, mutta Nieminen sai taisteltua sen itselleen hienolla viimeisellä pisteellä lukemin 10-7 ja koko ottelu kirjattiin Smashille 76(3), 36, 10-7.

Kolmosten pelaajien ottelussa kohtasivat loukkaantumisen jälkeen paluun tehnyt kotijoukkueen Mika Julin ja Smashin liigadebyytin tehnyt 17-vuotias Juha Vuorenhela. Vuorenhela pelasi ennakkoluulottomasti ja taisteli alussa hienosti ja laittoi Julin tekemään töitä pisteiden eteen. Ensimmäinen erä eteni tasaisesti tilanteeseen 4-4, jonka jälkeen pelaajien tasoero alkoi näkyä ja Julin voitti kaikki loput syöttövuorot ja ottelu päättyi 6-4, 6-0.

Dubbeliin lähdettiin siis TCT:n johdossa 2-1. Molemmat joukkueet nimesivät siihen ykkös- ja kakkospelaajat: TCT Vasan ja Saarnin ja Smash Kososen ja Niemisen. TCT aloitti terävästi ja siirtyi murrolla johtoon 3-1, mutta Smashin peli terävöityi ja kuittasi murron heti takaisin. 4-4 tilanteessa Smash mursi uudelleen ja syötti het perään erävoiton 6-4. Toinen erä oli tasainen 3-2 tilanteeseen asti, jonka jälkeen TCT sai hyvän vaihteen päälle ja sai murretua Smashin ja TCT vei erän 6-3. TCT hallitsi tiukasti match tie breakia ja vei sen 10-6 ja voitti tärkeän nelinpelin 46,63, 10-6.

TCT voitti siis tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-1. Tänään TCT kohtaa vieraissa HLK ja Smash vieraissa seuraveljensä Smash-Kotkan. TCT:n seuraavat kotiottelut ovat 5. Ja 6.12. ja vastaan asettuvat HVS ja Smash-Kotka. Tervetuloa!

 

 Päivittänyt:

Tennis Club Tapiola

Tennis Club Tapiola

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko