Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

9.10.2017

Naiset: Smash-Kotka pyrkii säilyttämään sarjapaikkansa

Naiset: Smash-Kotka pyrkii säilyttämään sarjapaikkansa

 

Viime kauden runkosarjassa Smash-Kotka sijoittui viidenneksi ja säilytti niukasti suoraan sarjapaikkansa. Asia varmistui vasta viimeisen runkosarjakierroksen puhtaalla voitolla – toisaalta pudotuspelipaikka jäi vain kahden pisteen päähän. Tulevalla kaudella kotkalaisten tavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen.

Joukkueen runkopelaajina jatkavat kotkalaisen naistenniksen johtohahmo ja erittäin kokenut Nina Saarelainen sekä 17-vuotias Venla Ahti. Smash-Kotka menetti yhden pelaajan Tampereen suunnalle, kun Ella Haavisto vaihtoi TaTS:n riveihin. Joukkueeseen on nostettu kaksi viime kaudella Ykkösdivarissa pelannutta pelaajaa: nuori, 14-vuotias, oma kasvatti Eeva Ristola ja Natalia Lindberg.

- Kapealla kokoonpanolla mennään tulevaan kauteen, mutta taisteluvalmiita ollaan! Teimme seurassa päätöksen, että menemme omat pelaajat edellä. On hyvä, että pienet Smash-Kotkalaiset näkevät edustusjoukkueemme mahdollisuutena ja tulevaisuuden tavoitteena, kertoi kapteeni Pasi Ahti tunnelmista kauden alla.

Viime kaudella Saarelainen ja Ahti kantoivat suurimman vastuun. Ahti astui upeasti esille viime kaudella kirjaten 14 runkosarjaottelustaan seitsemän voittoa. Saarelaisen asenne ja kokemus tulevat myös tulevalla kaudella tarpeeseen.

- Emme katsele papereita, vaan keskitymme omaan tekemiseemme. Joukkueessa on sitkeitä Kaakkois-Suomen tyttöjä. Nina on kotkalaisen naistenniksen ruumiillistuma. Hänen asenne ja moraali työntekoon sekä kisaamiseen ovat huippuluokkaa – siitä on hyvä ottaa kaikkien mallia, kommentoi kapteeni Ahti vahvuuksista puhuttaessa.

Ennuste: Runkosarjan sijat 7-8. Materiaalin leveys ei välttämättä riitä tasaisessa keskikastissa. Yhtäkään takaiskua eivät kotkalaiset pelaajapuolella kestä – Saarelaisen esimerkkiä ja Ahdin nousujohteista suorittamista tarvitaan, jotta joukkue saavuttaisi tavoitteensa. Viime kauden venymiskyvyn ja mainitun sitkeyden avulla Smash-Kotkalla on kuitenkin mahdollisuutensa. 

Pelaajajärjestys (Suomen ranking): Nina Saarelainen (25.), Venla Ahti (40.), Eeva Ristola (273.), Natalia LindbergPäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko