Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

9.3.2016

Norpe Tennisliigassa taistellaan finaalipaikoista lauantaina

Norpe Tennisliigassa pelataan tulevana lauantaina 12. maaliskuuta sekä miesten että naisten jännittävät välierät. Viikonloppuna on siis luvassa huipputennistä usealla paikkakunnalla!

Miehissä runkosarjan voittanut Grani Tennis valitsi vastustajakseen Laajasalon Satan. Seurat mittelevät finaaliin pääsystä lauantaina kello 17:30 Granissa. Toisessa miesten välierässä HVS kohtaa puolestaan kotikentällään TaTSin Talin tenniskeskuksessa kello 17 alkaen. Naisten välierissä ennakkosuosikki OVS saa vastustajakseen vieraita Kotkasta, kun paikallinen Smash saapuu haastamaan heidät. Ottelu on päivän ensimmäinen ja alkaa kello 13. Finaalipaikasta ottelee myös TaTS ja Helsingin Smash. Tasaisen parin välienselvittely alkaa kello 16 Tampereen tenniskeskuksessa.

Yhdenkään välieräjoukkueen kokoonpanoja ei ole vielä lopullisesti vahvistettu. GT:n kokoonpanoa lauantaille on erittäin vaikea arvioida, sillä seuran pelaajien rotaatio on ollut koko kauden laajaa. Viime kauden mestareiden vahvuudessa on ollut kauden aikana muun muassa tähdet Anton Pavlov ja Patrik Niklas-Salminen. Vierailijailla Satalla on todennäköisesti kasassa erittäin vahva kokoonpano, eikä suurempia loukkaantumishuolia pitäisi olla. Viime viikonloppuna Davis Cupissa huippusuorituksiin venynyt Harri Heliövaara nähtäneen siis Granissa lauantaina. Luvassa on mitä nähtävämmin tasaisia otteluita, sillä runkosarjassakin kohdatessaan joukkueet päätyivät pistejakoon.

Runkosarjassa toiselle sijalle päätynyt HVS on koko kauden pelannut erittäin laajalla pelaajamateriaalilla. Joukkueesta löytyy kokemusta sekä nuorta intoa. Jos TaTS saa mukaan ykköspelaajansa Henrik Sillanpään ja Lauri Kiisken ovat he todella vahvoilla. TaTS on kauden edetessä parantanut esityksiään koko ajan ja haluaa varmasti kirkastaa viime vuoden hopeisen mitalin tänä vuonna kultaiseksi. Tamperelaisilla ei silti tule olemaan helppoa, sillä HVS on tähän mennessä koko kauden paras kotijoukkue. Runkosarjassa helsinkiläiset olivat parempia luvuin 3-1.

Naisissa OVS on ollut koko kauden ajan ylivoimainen. He ovat keränneet kauden seitsemästä ottelusta täydet 14 pistettä. Joukkueen ykkösnyrkit Milka-Emilia Pasanen ja Monica Malinen ovat olleet huippuvireisiä jo syksystä alkaen. Malinen on hävinnyt ainoastaan yhden erän kuudessa voitossaan. Jos ei yllätyksiä satu molemmat ovat joukkueen vahvuudessa myös lauantain välierissä. Smash-Kotka on yksi ainoista joukkueista, joka pystyi runkosarjassa haastamaan OVS:n tasaväkisesti. Varsinkin Ella Haavisto on pelannut hyvin häviten vain yhden ottelun runkosarjassa. Vierailijoiden kokoonpano on vielä auki, ja on hyvin vaikea arvioida, ketkä ovat pelaamassa.

Tamperelaisilla on vahva edustus miehissä sekä naisissa. TaTsin naiset yrittävät toistaa viime vuoden mestaruutensa tällä kaudella. Runkosarjan toinen sija todisti joukkueen vahvuuden. Ykköspelaajana nähtäneen koko kauden aikana Norpe Tennisliigassa voittamaton Ella Leivo, 21. Smash hakee revanssia viime vuoden harmittavasta finaalitappiosta tamperelaisia vastaan. Helsinkiläisten kokoonpanoon voi veikata ammattilaisena pelaavaa Piia Suomalaista ja hyvin menestynyttä Kristina Parviaista.

Lauantain pelaavat kokoonpanot julkaistaan perjantaina klo 12 mennessä. Välierien ratkettua lauantaina selviää finaaliparit. Pelitahti on kova, sillä finaalit pelataan jo ensi viikolla.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko