Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

16.10.2015

Norpe Tennisliiga jatkuu lauantaina

Viikonloppuna on taas luvassa mielenkiintoisia tennisotteluita, kun lauantaina käynnistyy Norpe Tennisliigan kolmas ja sunnuntaina neljäs kierros. Luvassa on monta tasokasta peliä, sillä kahden päivän aikana pelataan 15 ottelua. Naisten liiga tulee olemaan viikonlopun jälkeen puolivälissä, joten sijoituksetkin alkavat hahmottumaan.

Viikonlopun ensimmäiset pelit käynnistyvät heti laadukkailla otteluilla lauantaina Kotkassa, kun Smash-Kotkan miehet saavat vastaan Sata-Tenniksen. Menestynyt Harri Heliövaara (Sata) kohtaa ulkomaalaisvahvistuksen Pavel Shchaya-Zubrovin (Smash-Kotka). Harri on ollut parhaimmillaan ATP-listalla sijalla 194., eli odotettavissa on varmasti upeita palloralleja. Smash-Kotkan naiset puolestaan saavat kovan vastuksen OVS:n Monica Malisesta ja Milka-Emilia Pasasta, jotka ovat tuoreita alle 21-vuotiaiden SM-kilpailujen mitalisteja. Pasanen sai kultaa sekä kaksinpelissä että nelinpelissä. Hänen nelinpeliparinaan ollut Malinen taas sijoittui hienosti toiseksi kaksinpelissä ja sai kultaa Pasasen kanssa nelinpelissä.

Talissa päästään lauantaina seuraamaan miesten paikalliskamppailua, kun liigaa johtavat HVS:n miehet saavat vastaansa perää pitävän HLK:n, joka hakee vielä avauspisteitään. HLK:n hieman varamiehinen joukkue on tiukan paikan edessä, kun vastaan asettuu ulkomaalaisvahvistus Victor Baluda (ATP-ranking 526) ja alle 21-vuotiaiden SM-kilpailujen voittaja Alex Hedman. HVS:n naiset puolestaan taistelevat GVLK:n naisten kanssa ensimmäisistä pisteistään. Molemmat naisten joukkueet, HVS ja GVLK, ovat vielä nollakerholaisia, joten heidän olisi korkea aika saada pisteitä. Varsinkin HVS:n naisilta odotetaan venymistä, koska he kuuluvat liigan ennakkosuosikkeihin. 

Tampereen Tenniskeskuksessa käydään mielenkiintoisia otteluita. TaTSin miehet isännöivät liiganousija Break Pointia ja paremmuudesta tulevat kamppailemaan muun muassa suomitenniksen ikonit, Juho Paukku (Break Point) ja Lauri Kiiski (TaTS). Naiset taas toistavat viime vuoden finaaliottelua, kun vastakkain ovat TaTS ja Smash. Nuori 16-vuotias, vasta kaikkien aikojen toista liigapeliään pelaava Mariella Minetti (TaTS) on kovan paikan edessä, kun hän haastaa Suomen naisten ykkösen Piia Suomalaisen (Smash).

Myös Esport Centerissä tulee olemaan tiukkoja taisteluita, kun TCT isännöi lauantaina Smash-Tennistä. Nuori lupaus, 18-vuotias Eero Vasa (TCT) pääsee näyttämään taitojaan Mika Kososta (Smash) vastaan. Vasalla on nuoresta iästään huolimatta paljon kokemusta kansainvälisistä tennisotteluista (Junior ITF-ranking 52), joten hän lähtee ennakkosuosikkina otteluun. Jesper Saarni (TCT) saa puolestaan vastaansa Timo Niemisen, joka on parhaimmillaan ollut ATP-listan sijalla 254. Saarni on viime kausilla esiintynyt erittäin vakuuttavasti liigassa. Tiedossa on siis tasokasta tennistä.

Myös sunnuntai on varsin mielenkiintoinen päivä ja hyviä pelejä on luvassa. Neljän kierroksen ensimmäinen ottelu pelataan liiganousija Break Pointin ja ja miesten liigan kärjen HVS:n välillä Lahdessa. Kotkassa taas tullaan näkemään tasaisia kamppailuja, kun vuorossa on sisarseurojen kamppailu - Smash-Kotka vastaan Smash-Tennis. Sunnuntaina miesten liigassa kohtaavat myös Sata ja JTS, HLK ja TCT sekä TaTS ja GT. Naisten otteluissa vastakkain ovat GVLK ja HLK, Smash-Kotka ja Smash sekä TaTS ja OVS.

Suomen parasta tennistä kannattaa tulla seuraamaan paikan päälle. Jos se ei kuitenkaan ole mahdollista, ainakin TaTS vastaan Break Point (miehet), Smash-Kotka vs Sata (miehet) sekä Smash-Kotka vs OVS (naiset) –otteluita voi seurata livestreamin kautta (http://livestream.com/accounts/8743539). Tuloksia voi seurata TÄÄLLÄ.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko