Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

15.10.2014

Miesten Norpe Tennisliigassa pelataan lauantaina viisi ottelua

Miesten tennisliigan kolmas kierros pelataan tulevana lauantaina. Luvassa on viisi mielenkiintoista otteluparia.

HVS-Tennis kohtaa Grani Tenniksen klo 13 Talin Tenniskeskuksessa. Joukkueiden kauden aloitukset olivat lähes päinvastaiset. GT voitti molemmat ottelunsa ja on liigan kärjessä. HVS:n saldo oli vain yksi piste ja nyt joukkue tarvitsee onnistumisia, jotta pudotuspelipaikka ei karkaa liian kauaksi. Molemmilla joukkueilla on melko laaja pelaajarinki. HVS lähtee otteluun haastajana todennäköisesti junioripainotteisella kokoonpanolla. GT:n väreissä nähtäneen tälle kaudella hankittuja kovan luokan vahvistuksia.

Kahdella vierasottelulla kauden aloittanut nousijajoukkue Smash-Kotka isännöi ensimmäisessä kotiottelussaan viime kauden hopeajoukkuetta Tennis Club Tapiolaa. Espoolaisten riveissä pelaa kaksi Kymenlaaksosta kotoisin olevaa pelaajaa. Loviisalaislähtöinen Jesper Saarni ja Myllykosken kasvatti Mika Purho kiinnostavat varmasti lähialueen tenniskansaa, joten luvassa on tunnelmaa ja kannustusta. Kummallakin joukkueella on alla hyvä kauden aloitus. Smash-Kotka voitti molemmat ottelunsa ja TCT:n saldona oli voitto ja tasapeli. Ottelu pelataan klo 13 alkaen Kotkan Tennishallilla.

Tampereella kohtaavat kaksi joukkuetta, jotka tarvitsevat kipeästi pisteitä. Tampereen Tennisseura, joka puolustaa mestaruutta, otti kahdesta avausottelustaan vain yhden pisteen. Vantaalaisella Valko-Pallolla pistesarake näyttää vielä nollaa. Mielenkiintoa otteluun lisää se, että V-P:n ykköspelaajana esiintyy TaTS:n kasvatti Pauli Partinen. Tamperelaiset varmasti toivovat, että TaTS:n ammattilaiskaksikko Micke Kontinen ja Henrik Sillanpää nähdään tenniskeskuksessa kentällä klo 16 alkavassa ottelussa.

Toinen pisteittä oleva joukkue Jyväskylän Tennisseura matkustaa etelään Helsingin Lawn-Tennis Klubin vieraaksi. Kotijoukkue aloitti kauden hyvin pelattuaan tasan HVS:n kanssa ja haettuaan voiton Joensuusta. Viime kaudella HLK pelasi yhtä hyvin kotona ja vieraissa, mutta tällä kaudella Meilahden vaativa yleisö odottanee joukkueelta venymistä etenkin kotikentällä. JTS hävisi ensimmäisen kierroksen kotiottelunsa GT:lle ja Smashille. HLK:n ja JTS:n ottelu alkaa Meilahden Liikuntakeskuksessa klo 16.

Smash-Tennis saa vieraita Joensuusta, kun Karjalan Tennis saapuu Myllypuroon klo 17.30 alkavaan otteluun. Smash aloitti kauden tasapelillä TCT:tä vastaan ja haki toisessa ottelussa voiton JTS:n kotikentältä. Karjalan Tenniksen kausi alkoi kahdella kotiottelulla, joista ensimmäisessä se venyi tasapeliin puolustavaa mestaria Tampereen Tennisseuraa vastaan. Toisessa ottelussa HLK vei molemmat pisteet mukanaan Helsinkiin.

Lauantain kierrokselta lähetetään livestriimiä ainakin HVS-GT ja HLK-JTS otteluista. Lähetyksiä pääsee seuraamaan norpetennisliiga.fi sivuston kautta. Lauantain pelaavat kokoonpanot julkaistaan huomenna iltapäivällä. Sunnuntaina pelataan niin ikään täysi viiden ottelun kierros.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko