Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

23.9.2015

Mansen miehillä ei päätä palele Norpe Tennisliigassa

Viime kaudella runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut Tampereen Tennisseura pelasi huiman kevään nousten lopulta aina finaaliin kaatamalla ensin TCT:n ja Smash-Tenniksen. Finaaleissa Grani osoittautui liian kovaksi vastukseksi, mutta TaTSin miesten edelliskautta voidaan pitää hyvällä syyllä erittäin onnistuneena.

- Tampereen Tennisseura lähtee tulevaan kauteen tutulla tavoitteella ja joukkueella. Joukkue ei ole kokenut suurempia muutoksia ja päävastuun peleissä kantaa sama laaja pelaajaryhmä kuin viime kaudella, kapteeni Lauri Kiiski ennakoi.

Micke Kontisen lopetettua ja Henrik Sillanpään kiertäessä aktiivisesti maailmalla vastuu jakautuu tasaisesti ison ryhmän kesken. Joel Popov, Leevi Leivo, Martin Rämmal, Matias Kallio, Pyry Härkönen, Tero Vilen, Timi Kivijärvi ja kippari Kiiski saavat tehdä kovan päivätyön ensi kauden kaltaisen tempun toistamiseen. Tilanne ei kuitenkaan hurjahermoista joukkuetta purista, sillä tavoitteet on asetettu mahdollisimman korkealle.

- Kovatasoisessa liigassa viime vuonna ansaittu hopeakin on hieno saavutus. Finaalissa koettu tiukka tappio GT:lle jätti kuitenkin sopivasti hampaankoloon tätä kautta silmällä pitäen. Runkosarjassa minimitavoite on play-off -paikan varmistaminen ja toiveissa päästä pelaamaan ratkaisupelejä kotikentällä. Loppupeleihin tavoitteet eivät ole yhtä vaatimattomat, vaan joukkueen selkeä tavoite on mitalin kirkastaminen ja mestaruus, Kiiski heittää.

Valitettava Kontisen uran päättyminen ja Sillanpään säännöllisen epäsäännöllinen käytettävyys syövät kovinta iskukykyä. TaTS saakin tehdä täyden työn päästäkseen pudotuspeleihin. Toimitus arvioi, että joukkue päätyy runkosarjassa sijoille 5.-6. ja lunastaa paikan jatkopeleissä. Tamperelaisten kausi alkaa kahdella vierasottelulla. Ensin Jyväskylässä vastassa on JTS:n ja toisella kierroksella Helsingissä HVS.

Miesten Norpe Tennisliiga alkaa 26.9.2015. Liigassa pelaa kymmenen joukkuetta ja esittelemme jokaisen ennen kauden alkua.

Norpe Tennisliigan otteluohjelma
TaTS:n joukkuePäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko