Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

11.2.2019

I-divisioonan päätöskierrokset 16.2. - jännitettävää niin naisten kuin miestenkin puolella

I-divisioonan päätöskierrokset 16.2. - jännitettävää niin naisten kuin miestenkin puolella

 

Tulevana lauantaina pelataan I-divisioonan päätöskierrokset niin miehissä kuin naisissa. Miesten puolella ratkaistaan TEHO Sport Tennisliigaan suoraan nouseva joukkue sekä liigakarsintaan etenevä seura - myös naisten puolella on liigakarsinta vielä mahdollinen.

 

Naisten puolella kärkikolmikon muodostavat Tampereen Tennisseuran, HVS-Tenniksen ja Åbo Lawn-Tennis Klubbin reservijoukkueet, jotka eivät voi nousta TEHO Sport Tennisliigaan. TaTS2 ja HVS3 ratkaisevat lauantaina sarjavoiton keskinäisessä ottelussaan, mutta kolmannelle sijalle ja liigakarsintaan voi vielä nousta Lahden Tenniskerho voittamalla päätöskierroksella puhtaasti ÅLK2:n. Tennisliigan viimeiseksi jäänyt Helsingin Lawn-Tennis Klubi voi I-divisioonan tilanteen vuoksi huokaista helpotuksesta, sillä se ei putoa ainakaan suoraan. Joukkue jännittää nyt ajautuuko se karsintoihin vai ei. Toiseksi viimeiseksi, eli karsijan paikalle sijoittunut turkulainen TVS-Tennis on puolestaan turvassa ja mukana myös tulevalla kaudella liigassa.

 

Miesten puolella riittää paljon jännitettävää, sillä usealla joukkueella on mahdollisuus yltää TEHO Sport Tennisliigan karsintaan liigan toiseksi viimeistä Sata-Tennistä vastaan. Viisi joukkuetta kamppailee tiukimmin karsintapaikasta: Valkeakosken Tennis, ÅLK, Tapiolan Tennis Club, Ettan ja Espoon Tennisseura. Karjalan Tennis on vahvimmin nousemassa suoraan liigatasolle – joensuulaiset tarvitsevat yhden voiton lauantain vierasottelustaan varmistaakseen suoran nousunsa. I-divisioonan voittaa Smash-Kotkan kakkosjoukkue, joka ei voi kuitenkaan nousta edustusjoukkueensa lisäksi ylimmälle sarjaportaalle.

 

I-DIVISIOONAN KOTISIVUT
I-DIVISIOONAN TILASTOTPäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko