Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

30.9.2014

HVS-Tennis on kahdella voitolla naisten Norpe Tennisliigan ykköspaikalla

Viikonloppuna pelattiin kaksi kolmen ottelun kierrosta naisten Norpe Tennisliigassa. HLK ja TaTS olivat avanneet kautensa jo edellisenä viikonloppuna ja muut kuusi joukkuetta pääsivät nyt vauhtiin. Naisten liigassa joukkueet on jaettu alempaan ja ylempään alkulohkoon viime kauden menestyksen perusteella.

Ylemmässä alkulohkossa HVS-Tennis pelasi lauantaina kotiottelun Tampereen Tennisseuraa vastaan ja tuloksena oli 2-1 voitto. Sunnuntaina joukkue kävi Myllypurossa hakemassa pisteet Smash-Tennikseltä 3-0 lukemin. HVS:n ykköspelaaja Emma Laine pelasi vakuuttavan avausviikonlopun voittaen kaikki pelaamansa neljä ottelua.

Lauantaina pelattiin ylemmässä alkulohkossa myös toinen ottelu. Siinä Helsingin Lawn-Tennis Klubi emännöi Smash-Tennistä. HLK on aloittanut kauden junioriosastolla, ja nuoret ovat ottaneet liigahaasteen hienosti vastaan. Tälläkään kertaa taistelu ei kuitenkaan riittänyt pisteille, kun itähelsinkiläisten kova joukkue kävi hakemassa voiton 3-0 luvuin.

Alemmassa alkulohkossa Smash-Kotka ja helsinkiläinen GVLK pelasivat molemmat kaksi ottelua. Kotkalaisten saldona oli voitto GVLK:sta 3-0 ja tappio Oulun Verkkopalloseuralle 1-2. GVLK:n viikonlopun toinen ottelu, joka oli Espoon Verkkopalloseuraa vastaan, tuotti 2-1 voiton. OVS ja EVS pelasivat molemmat vain yhden ottelun. Heidän keskinäinen ottelunsa on siirretty marraskuulle.

Smash-Kotkan nuori Oona Orpana teki hienon ensiesiintymisen Norpe Tennisliigassa. Hän voitti viikonloppuna molemmat kaksinpelinsä sekä lisäksi toisen pelaamistaan kahdesta nelinpelistä. Myös OVS:n Monica Malisen liigaura alkoi menestyksekkäästi. Hän pelasi yhden kaksin- ja yhden nelinpelin ja voitti molemmat.

Naisten alkulohkoissa joukkueet pelaavat kahdesti toisiaan vastaan, joten vielä ei voi tehdä suurempia johtopäätöksiä lopullisista voimasuhteista. HVS on kuitenkin odotetun vahva. HLK:lle puolestaan ylemmässä alkulohkossa pisteet ovat tiukassa. Naistenkin otteluissa nähtiin viikonloppuna enemmän vieras- kuin kotivoittoja eli tulevilla kierroksilla yleisön tuki on tarpeen.

Naisten Norpe Tennisliiga jatkuu 18.–19.10.2014 seitsemällä ottelulla.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko