Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

16.10.2016

HVS-Tennis ja Smash-Tennis Norpe Tennisliigan kärjessä

Päivän ensimmäisessä ottelussa Kotkassa kohtasivat Smash-Kotka ja Helsingin Lawn-Tennis Klubi. Kotijoukkue oli eilen hävinnyt viisi seitsemästä katkaisupelistä. Tänään kurssi kääntyi ja kaikki neljä katkaisupeliä kirjattiin kotkalaisille. Tämä siivitti kotijoukkueen 4-0 voittoon. Kotkassa pelattiin myös naisten ottelu. Siinä Smash-Kotka ja Åbo Lawn-Tennis Klubb kävivät tiukan väännön pisteistä ja lopulta ne menivät 3-0 ÅLK:n eduksi.

Tampereen Tennisseura ja HVS-Tennis kohtasivat tuplaottelussa, kun sekä miehet että naiset pelasivat vastakkain. Tampereella katsojille tarjottiin huipputennistä parhaimmillaan peräti viidellä rinnakkaisella kentällä. Miesten puolella HVS jatkoi hyviä otteitaan ja vei pisteet mukanaan 3-1. Kenneth Raisma voitti tänäänkin molemmat pelaamansa ottelut. Naisten puolella sen sijaan kotijoukkue TaTS oli vahvempi luvuin 2-1.

Kauniaisissa nähtiin niin ikään sekä miesten että naisten liigaa. Eilen hieman vaisusti aloittanut miesten hallitseva hopeamitalisti oli sisuuntunut, eikä antanut Tennis Club Tapiolalle mahdollisuuksia. Pisteet jäivät Graniin 4-0. GT:n naiset saivat vastaansa eilen vakuuttavasti kauden aloittaneen Smash-Tenniksen. Vieraat olivat tänäänkin Piia Suomalaisen johdolla vahvoja ja pisteet matkasivat Smashin mukana 3-0.

Liiganousija Valkeakosken Tennis sai heti ensimmäisellä kierroksella voittotilinsä auki. Tänään se matkasi Espooseen Break Pointin vieraaksi. Eilen tappion kärsinyt kotijoukkue osoittautui liian eteväksi vastukseksi valkeakoskelaisille ja voitto kirjattiin Break Pointille 3-1.

Laajasalossa pelattiin todella mielenkiintoinen Itä-Helsingin paikalliskamppailu. Vastakkain olivat liigan kärkipäähän veikatut Sata-Tennis ja Smash-Tennis. Smash vei kakkosten ja kolmosten kaksinpelit, mutta Harri Heliövaara piti huolen siitä, että kotijoukkue ei jäänyt tyhjin käsin. Hänen johdollaan Sata vei ykkösten kaksinpelin ja nelinpelin. Näin pisteet tasattiin 2-2.

Kahden kierroksen jälkeen miesten liigan kärjessä on vakuuttavasti kauden aloittanut HVS-Tennis, joka vain vahvisti asemiaan mestarisuosikkina. Naisten kärkipaikalla on odotetusti Smash-Tennis, joka on voittanut molemmat pelaamansa ottelut 3-0. Pelaajatilastojen kärjessä ovat Harri Heliövaara, Kenneth Raisma ja Piia Suomalainen, jotka ovat voittaneet kaksi kaksin- ja kaksi nelinpeliä. Miesten Norpe Tennisliiga jatkuu 29.10. ja naisten 6.11.2016.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko