Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

17.9.2014

HVS-Tennis hakee jatkoa mitaliputkelle miesten Norpe Tennisliigassa

Kaudella 2012–2013 HVS juhli tennisliigan mestaruutta. Viime kaudella se joutui tyytymään pronssiin hävittyään TCT:lle semifinaalissa. Tulevalla kaudella seura hakee jatkoa mitaliputkelle aiempaa nuoremmalla pelaajistolla. Pari viime kautta joukkueen kapteenina toiminut Sami Huurinainen sekä liigakonkari Tuomo Ojala siirtyivät muihin seuroihin. Kun lisäksi Ristomatti Lanne, Santtu Leskinen, Oskar Nurmio ja Herkko Pöllänen pelaavat yliopistotennistä Yhdysvalloissa, on seuran junioreiden otettava entistä enemmän vastuuta. Paluun tehnyt Alex Hedman sekä nuoret Patrik Kaukovalta, Aaro Pöllänen ja liigassa debytoiva Emil Ruusuvuori antavat hyvän pohjan mitalijahdille. Lisäksi kokeneet Eemeli Jämsen, Tapio Nurminen ja Ville Tuovinen ovat joukkueen käytettävissä ja ehkä jopa Henri Kontinen nähdään kentällä ratkaisevissa nelinpeleissä.

”HVS:n kaltaisen kestomenestyjän kohdalla olisi turhaa puhua mistään muusta kuin mestaruuden voittamisesta, vaikka tällä kaudella se voi olla aiempaa haastavampaa. Verratessa aiempiin vuosiin, tällä kaudella HVS:llä on pakon edessä menossa pienimuotoinen nuorennusleikkaus. Harmillisen monta avainpelaajaa on sitoutunut yliopistotennikseen Yhdysvalloissa, mikä estää täysimittaisen osallistumisen Tennisliigaan. Lisäksi muutamia pelaajia on kalastettu kilpailevien joukkueiden riveihin.”, kertoo Ristomatti Lanne. Hän johtaa joukkuetta etänä, mutta hänet saatetaan nähdä kentällä joulun ympärille sijoittuvilla kierroksilla.

Liigan laajimmalla materiaalilla operoiva HVS on ehdottomasti huomioitava, kun kevään mitalikandidaatteja listataan. Mutta kuten Lanne totesi, tällä kaudella tie mestaruuteen on kiven takana. Kaudella 2014–2015 Norpe Tennisliigan kärkipäähän on aiempaa enemmän tunkua ja sijoitusten ennustaminen onkin haastavaa. Toimitus kallistuu tällä kertaa siihen, että HVS:n runkosarja päättyy sijoille 5-6. Se avaa joka tapauksessa joukkueelle tien mitalipeleihin.

Miesten Norpe Tennisliiga alkaa 27.9.2014. Liigassa pelaa kymmenen joukkuetta ja esittelemme jokaisen ennen kauden alkua.

HVS:n joukkue
Norpe Tennisliigan otteluohjelmaPäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko