Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

5.10.2017

Naiset: HVS innokkaana puolustamaan mestaruuttaan

Naiset: HVS innokkaana puolustamaan mestaruuttaan

 

Helsingin Verkkopalloseuran (HVS) naiset juhlivat viime keväänä Tennisliigan mestaruutta kukistettuaan loppuottelussa Smashin. Tänäkin vuonna HVS on erittäin vahva ja luonnollisesti joukkueen ainoaksi tavoitteeksi on asetettu mestaruuden uusiminen.

Joukkueen runko muodostuu samojen pelaajien varaan kuin edellisellä kaudella. Kivikovassa joukkueessa pelaavat Sabrina Santamaria, Emma Laine, Oona Orpana, Anastasia Kulikova, Peppi Ramstedt ja Laura Hietaranta. Pelaava kapteeni Laine, joka on WTA:n nelinpelirankingissa sijalla 358, kuvailee joukkueensa tunnelmia kauden alla seuraavasti:

- Fiilis on tosi hyvä uutta kautta ajatellen. Odotamme innolla, että päästään taas yhdessä pelaamaan. On todella kivaa pelata joukkueena HVS-logo selässä. Se antaa meille paljon lisätsemppiä ja yhteistä hyvää fiilistä.

Viime kaudella HVS ei peluuttanut kärkipelaajiaan jokaisessa runkosarjan ottelussa ja sijoittui silti kolmanneksi – tämä kuvastaa hyvin joukkueen materiaalin laajuutta. Runkosarjapelaamisen vastuun kantoivat hyvin pitkälle Kulikova ja Ramstedt, jotka ovat jälleen vuotta kokeneempia ja valmiimpia. Mielenkiintoista on nähdä keitä hallitsevan mestarin riveissä näkyy heti runkosarjan avauskierrokselta lähtien. Santamaria palkittiin viime kauden arvokkaimpana pelaajana, Laineen taidot ovat tiedossa Suomen kentillä ja Porsche Junior Team Finlandiin kuuluva Orpana tekee kovaa jälkeä tällä hetkellä maailmalla. 16-vuotias Orpana, Suomen naistenniksen tulevaisuuden lupaus, pääsi viime kesänä aistimaan Grand Slamien tunnelmia juniorisarjoissa Wimbledonissa ja Ranskan Avoimissa.

- Meillä on vahva ja yhtenäinen joukkue. Ollaan hyviä kavereita myös kentän ulkopuolella. Sopivasti kaiken ikäisiä pelaajia, joilla on kaikilla omat vahvuutensa. On kivaa olla tämän joukkueen pelaava kapteeni! Myös haluan kiittää meidän HVS-taustatiimiä, joka auttaa meitä pelaajia todella paljon, kuvailee Laine joukkueensa vahvuuksia. 

Ennuste: Runkosarjan sijat 1-2. Laajan materiaalinsa ansiosta HVS tulee sijoittumaan runkosarjan kärkisijoille, vaikka ei peluuttaisikaan kovimpia pelaajiaan jokaisella kierroksella. Joukkue on vahva suosikki myös tulevan kauden mestariksi.

Pelaajajärjestys (Suomen ranking / WTA-ranking): Sabrina Santamaria (2-peli WTA-454 & 4-peli WTA-250), Emma Laine (3. / 4-peli WTA-358), Oona Orpana (7.), Anastasia Kulikova (9.), Peppi Ramstedt (35.), Laura Hietaranta (67.)Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko