Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

14.12.2012

HLK - HVS -otteluennakko

HLK - HVS -otteluennakko

Lauantaina 15.12. kello 17 alkaen Meilahden liikuntakeskuksessa pelataan Länsi-Helsingin herruudesta.

 

HLK:N ANTTI TUOMI SAIRASTUVALLA HUOMENNA, JOUKKUE KUITENKIN LUOTTAVAISENA HVS:N KAATOON

Alkukaudesta hyviä ottelita esittänyt HLK:n Antti Tuomi on flunssan takia poissa huomisesta kokoonpanosta. Kotijoukkueen puolelta kaksipelejä pelaavat Niki Bucht, Otto Päivinen ja Ilja Orre. HVS nimesi huomiseen kokoonpanoonsa Micke Kontisen, Ristomatti Lanteen ja nuoren Herkko Pölläsen.

Ykkösten ottelussa Niki saa vastaansa Suomen rankingissä sijalla 5 olevan Micke Kontisen. Nuorempi Kontisen veljeksistä on pelannut tähän asti yhden ottelun Tennisliigassa, edelliskierroksella hän kaatoi Valko-Pallon Waheebin 2 erässä. Niki on pelannut kauden aikana hyviä pelejä, mutta tiukoista väännöistä ei ole voittoja jäänyt käteen kuin yksi. Nyt nälkäinen Bucht on valmiina näyttämään kaapin paikan nuorelle HVS-pelaajalle.

Kakkosten ottelussa Otto Päivinen kohtaa Ristomatti Lanteen. Rise on ottanut tällä kaudella jo kaksi voittoa Tennisliigassa. Oden voittotili on vielä avaamatta, mutta nuoren HLK:laisen otteissa on nähtävissä piristymisen merkkejä. Luvassa on tiukka ottelu Meilahden illassa.

Kolmosten ottelussa Ilja Orre saa vastaansa Herkko Pölläsen. Nuori Pöllänen on voittanut myös molemmat ottelunsa tämän kauden Tennisliigassa. Ilja on vielä hakemassa ensimmäistä voittoaan tällä kaudella. Kotiyleisön edessä syttyvältä Orrelta on odotettavissa hyviä otteita lauantai-iltana.

Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä. HVS jahtaa runkosarjan piikkipaikka ja HLK on taistelemassa pudotuspelipaikasta. Kotijoukkueelle jokainen piste on tärkeä!

Toivottavasti mahdollisimman moni kotijoukkueen kannattaja saapuu lauantaina hallille kannustamaan joukkuetta voittoon ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta.

HLK järjestää liigatapahtuman yhteydessä joulukinkkutempauksen! Kaikkien HLK-fanien kesken, jotka ovat paikan päällä lauantaina kello 17, arvotaan joulukinkku maustamaan tulevia juhlapyhiä.Päivittänyt:

Helsingin Lawn-Tennis Klubi

Helsingin Lawn-Tennis Klubi

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko