Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

11.1.2015

Grani Tennis matkalla kohti miesten Norpe Tennisliigan runkosarjan voittoa

Lauantaina pelattiin täysi kierros miesten Norpe Tennisliigassa. Eilisten otteluiden jälkeen runkosarjassa pelataan enää kaksi kierrosta, joten kamppailu sarjasijoituksista käy kuumana.

Kierroksen kärkiottelu pelattiin Tapiolassa, kun toisena ollut TCT isännöi sarjaykköstä GT:tä. Granilaiset joutuivat koitokseen ilman erinomaisen alkukauden pelannutta Jaan Fredrik Brunkenia. Nuoret Panu Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen kantoivat kuitenkin hyvin vastuun ja voittivat kaksinpelinsä. TCT:n Mika Purho piti jännityksen yllä voittamalla kolmosten ottelun, mutta nelinpelissä Virtanen ja Niklas-Salminen ratkaisivat 3-1 voiton GT:lle.

Sarjataulukon toisessa päässä pelataan suorasta säilymisestä. Karsijan paikalla olleet KarTe ja JTS kohtasivat Joensuussa. JTS:n nuori Masi Sarpola otti hyvään paikkaan ensimmäiset voittonsa tennisliigassa. Kun myös Mikhail Balmashev voitti sekä kaksin- että nelinpelinsä ja Patrik Ahonen kaksinpelinsä, tärkeät sarjapisteet matkasivat Jyväskylään lukemin 4-0.

Suorasta välieräpaikasta kamppaileva Smash vieraili Hiekkaharjussa ja kohtasi V-P:n, jota uhkaa joutuminen karsintaan. Itä-Helsinkiläisten Vladimir Ivanov ja Timo Nieminen ottivat kaksin- ja nelinpelivoitot suoraan kahdessa erässä. Kun vielä Mika Kosonen käänsi oman ottelunsa voitoksi kolmessa erässä, menivät kaksi sarjapistettä Smashille luvuin 4-0.

Meilahdessa kohtasivat kaksi pudotuspeleihin matkalla olevaa joukkuetta HLK ja Smash-Kotka. Boris Chernov ja Pavel Shchaya-Zubrov veivät kotkalaiset jo 2-0 johtoon, mutta HLK:n Antti Tuomi siirsi ratkaisun nelinpeliin. Siinä Tuomi ja Matti Manninen ottivat helsinkiläisille voiton ja koko ottelu päättyi 2-2 tasapeliin.

Tampereella TaTS oli kovan paikan edessä, kun vieraaksi saapui HVS. Tappio olisi tiennyt viime kauden mestarille lähes varmasti jäämistä pudotuspelien ulkopuolelle. TaTS sai otteluun ykköstykkinsä Micke Kontisen, joka voittikin kaksinpelinsä ja nelinpelin yhdessä Leevi Leivon kanssa. Kakkosten ja kolmosten kaksinpeleissä konkarit Lauri Kiiski ja Tero Vilen varmistivat tamperelaisille 4-0 voiton, joka nosti heidät vain pisteen päähän pudotuspeliviivasta.

Kaikki joukkueet ovat tositoimissa myös tänään. GT matkaa KarTen vieraaksi Itä-Suomeen ja tasapelikin tuosta ottelusta riittää varmistamaan runkosarjan voiton. TaTS tarvitsee edelleen kipeästi pisteitä päästäkseen pudotuspeleihin ja niitä se lähtee hakemaan Smash-Kotkan vieraana. Päivän muissa otteluissa Smash ja HVS kohtaavat Myllypurossa, HLK ja V-P Meilahdessa sekä TCT ja JTS Esport Centerissä.

Kaikki tulokset ja otteluohjelman löydät TÄÄLTÄ.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko