Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

15.10.2016

Norpe Tennisliigan kausi 2016-2017 lähti käyntiin

Liigakausi 2016-2017 lähti käyntiin Kotkasta, missä kohtasivat Smash-Kotka ja liiganousija Valkeakosken Tennis. Kamppailussa nähtiin peräti viisi tavallista ja kaksi ratkaisevan erän pitkää katkaisupeliä. Niistä kotijoukkue voitti vain kaksi ja se koitui kohtalokkaaksi. Valkeakoskelaiset veivät koko ottelun nimiinsä 3-1. Smash-Kotkan valmentaja Pasi Ahti oli tyytyväinen joukkueensa pelilliseen ilmeeseen, mutta luonnollisesti ei lopputulokseen.

Myös Smash-Kotkan naiset avasivat kautensa kotona, kun vastaan saapui Grani Tennis. Kaksinpelien jälkeen tilanne oli 1-1, mutta vierasjoukkue oli terävämpi nelinpelissä ja otti näin voiton 2-1. Kotkan liiga-avaus keräsi paikalle yli 100 katsojaa, jotka saivat todistaa laadukasta tennistä uusissa hienoissa olosuhteissa.

Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä pelattiin niin ikään sekä miesten että naisten ottelut. HVS-Tenniksen miesten joukkue oli tyly isäntä Tennis Club Tapiolalle ja otti ykköspelaajansa Kenneth Raisman johdolla 4-0 voiton. Myös HVS:n naiset aloittivat kautensa vakuuttavasti ja hallitseva mestari Oulun Verkkopalloseura sai taipua 3-0.

Naisten liigaan noussut Åbo Lawn-Tennis Klubb sai kauden alkajaisiksi vieraakseen kovan Smash-Tenniksen joukkueen. Helsinkiläiset olivat tällä kertaa parempia ja veivät pisteet kotiin 3-0 voitolla. Tampereella miesten puolustava mestari kohtasi karsintojen kautta liigapaikkansa säilyttäneen Helsingin Lawn-Tennis Klubin. HLK antoi hyvän vastuksen, mutta mestarit eivät olleet yllätettävissä. Voitto kirjattiin tamperelaisille 3-1.

Laajasalossa yksi tämän kauden ennakkosuosikeista Sata-Tennis avasi kautensa Break Pointia vastaan. Kotijoukkue otti äänekkään kotiyleisön edessä maukkaan 3-1 voiton. Satan kapteeni Roope Kailaheimo iloitsi erityisesti Otto Virtasen hienosta liigadebyytistä sekä ykköspelaajan Harri Heliövaaran vakuuttavista otteista.

Päivän viimeisessä ottelussa Smashin miesten joukkue isännöi Myllypurossa viime kauden hopeajoukkuetta Grani Tennistä. Kotijoukkueen Vladimir Ivanov oli hyvällä pelipäällä voittaen sekä kaksin- että nelinpelinsä. Viime kaudesta vahvistunut Smash saikin hyvän startin kauteen vieden koko ottelun 3-1.

Tälle kaudelle käyttöön otettu uusi sääntö antaa joukkueille pisteen jokaisesta voitetusta kaksin- ja nelinpelistä. Uusi systeemi korostaa yksittäisten otteluiden merkitystä. Miesten puolella HVS oli ainut täydet neljä pistettä ottanut joukkue. Naisissa HVS ja Smash saivat avauspäivästä täyden pistepotin. Norpe Tennisliiga jatkuu sunnuntaina viidellä miesten ja kolmella naisten ottelulla.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko