Miehet Espoon Tennisseura Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Espoon Verkkopalloseura ry Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
VT 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

30.11.2017

Ennakko: Naisten kärkikamppailu HVS-Smash Tennisliiga-viikonlopun herkkupalana

Ennakko: Naisten kärkikamppailu HVS-Smash Tennisliiga-viikonlopun herkkupalana

 

Tennisliigassa pelattiin todella mielenkiintoiset kierrokset 25.-26.11. Miesten puolella joukkueiden välille syntyi jo hieman enemmän piste-eroa sarjataulukossa, mutta naisten puolella on edelleen todella tasainen tilanne. Tulevana viikonloppuna suomalaista tennisyleisöä hemmotellaan yhteensä 17 otteluparin voimin.

Tärkeitä pisteitä jaossa ennen joulutauolle siirtymistä

Neljän ottelukierroksen jälkeen naisten kärki- ja jumbojoukkueen välillä on vain viiden pisteen ero. Sarjakärkenä on tällä hetkellä HVS-Tennis (HVS), mutta kahden pisteen päässä vaanivat helsinkiläinen naapuriseura Smash, turkulainen Åbo Lawn-Tennis Klubb (ÅLK) ja Tampereen Tennisseura (TaTS). Viimeisimmän kierroksen kuumimmat joukkueet olivat sarjakärki HVS ja TaTS. Tulevan viikonlopun herkkupalana on naisten kärkikamppailu HVS-Smash 2.12. klo 9:30 alkaen Talin Tenniskeskuksella. HVS:n pelaava kapteeni Emma Laine vertaa tulevaa kärkikamppailua odotus- ja latausarvoltaan vanhaan kunnon HIFK-Jokerit -asetelmaan jääkiekossa.

- Jotenkin Smash aina sytyttää meidät eniten. Viime vuotinen finaalimmekin on hyvin muistissa. Itse odotan aina suurella mielenkiinnolla nimenomaan Smashin kohtaamista ja niin odottaa myös Talin yleisökin. Hyvää tennistä on varmasti luvassa, kommentoi Laine kärkikamppailun alla treenikentältä käsin.

Smashin puolellakin ollaan odottavaisin mielin menossa kohti kovaa koitosta. Tällä kaudella kaksinpeleissä voittamaton Piia Suomalainen kertoi joukkueensa tunnelmia seuraavasti:

- Vähän ovat sairastelut ja vammat vaivanneet joukkuetta, mutta ei auta kuin lähteä pelaamaan omaa peliä ja katsotaan mihin se riittää.

Miehissä puolestaan tapahtui joukkueiden välillä selvää liikehdintää viimeisimmän kierroksen päätteeksi. Kärkikolmikkona ovat helsinkiläiset seurat HVS, Helsingin Lawn-Tennis Klubi (HLK) ja Sata-Tennis, joita seuraa tiivis neljän joukkueen keskikasti. Sarjataulukon pohjalle ovat ajautuneet Grani Tennis (GT), Variston Tennis (VarTe) ja Valkeakosken Tennis (VT). Viimeisimmän kierroksen kuumimpina joukkueina iskivät palloja kenttään HLK, TaTS ja Smash. Sarjakärki HVS:kin sai ensimmäistä kertaa tällä kaudella maistaa tappion karvasta kalkkia nimenomaan HLK:n toimesta.

Seuraa ainakin näitä Tennisliiga-viikonloppuna:

1) Naisten kärkikamppailu HVS-Smash 2.12. klo 9:30 Talin Tenniskeskuksella
2) Vaihtuuko miesten sarjakärki HLK:n nousukiidon myötä?
3) Jatkavatko viime kierroksen kuumat joukkueet kuumina, eli naisissa HVS ja TaTS sekä miehissä HLK, TaTS ja Smash? Vai nouseeko yllättäjiä?

Tulevan viikonlopun jälkeen on joukkueiden aika siirtyä joulutauolle, jonka jälkeen on tammikuussa enää muutamat kierrokset runkosarjaa jäljellä. Lauantain kierroksen kokoonpanot julkaistaan Tennisliigan sivuilla perjantaina noin klo 12:00.

 Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
EVS 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko