Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

24.9.2014

Smash-Tennis on mitalisuosikki sekä miesten että naisten Norpe Tennisliigassa

Viime kaudella Smash-Tenniksen miesten joukkue sai pronssia Norpe Tennisliigassa. Vladimir Ivanov palkittiin kauden päätteeksi liigan parhaana miespelaajana. Smash pelasi koko kauden samalla kolmikolla, johon kuuluivat Ivanovin lisäksi Timo Nieminen ja Mika Kosonen. ATP-listalla tällä hetkellä sijaa 429 pitävä Ivanov, entinen ammattilainen Nieminen ja Suomen rankingissa sijalle 16 noussut Kosonen jatkavat seurassa myös kaudella 2014–2015. Uutena miehistöön liittyy kokenut liigapelaaja Tuomo Ojala, joka viime kaudella edusti paikalliskilpailija HVS-Tennistä. Lisäksi kokoonpanoon on nimetty Nicholas Nietosvaara ja Rasmus Lindström. Smashin miehet ovat olleet 2000-luvulla kuudesti mitaleilla ja hakevat siis tälläkin kaudella tosissaan menestystä.

”Smash-Tenniksen tavoite kaudelle 2014–15 on mitalipeleihin pääseminen.”, kertoo joukkueen kapteeni Juuso Nousiainen. Viime kauteen verrattuna joukkue on hieman vahvistunut, sillä Ojalan mukaan tulo tuo leveyttä. Mielenkiintoa lisää myös se, että Kosonen on noussut kakkospelaajaksi ja näin ollen korkeimmillaan ATP-rankingissa sijalla 254 ollut Nieminen pelannee usein kolmospelaajana.

Viisi peräkkäistä liigamestaruutta voittanut Smash-Tenniksen naisten joukkue lähtee kovin odotuksin myös tulevaan Norpe Tennisliigakauteen. Ykköspelaajana on Suomen rankingissa toisena ja ammattilaislistalla sijalla 848 oleva Piia Suomalainen. Kristina Parviainen, Hanna Tolonen ja Katja Verho jatkavat myös joukkueessa. Lisäksi tulevan liigaviikonlopun sunnuntaina 15-vuotissynttäreitään viettävä Nikita Liebkind tehnee liigadebyyttinsä alkavalla kaudella.

”Joukkueen tavoite on luonnollisesti uusia viimevuotinen mestaruus. Onhan Smash voittanut viisi edellistä sisäkauden liigamestaruutta.”, kertoo joukkueen ykköstähti Piia Suomalainen. Tämän kauden liigaohjelma sopii entistä paremmin hänen omaan kisakalenteriinsa ja näin ollen hänet nähtäneen viime kautta useammin Smashin edustusasussa.

Miesten joukkue on alkavalla kaudella yksi mitalisuosikeista. Viime kaudella hieman ailahtelevasti pelannut Timo Nieminen on edelleen parhaimmillaan todella kova vahvistus liigaan kuten myös Ivanov. Liigan kärki on tasainen ja päivän kunto onkin se, joka ratkaisee kärkikamppailut. Runkosarjassa pääsy kahden parhaan joukkoon avaisi ovet suoraan semifinaaliin. Toimituksen arvio on, että Smash päätyy kuitenkin sijoille 3-4 ja hakee vauhtia puolivälieristä.

Smashin naiset ovat ennakkoon vähintään yhtä suuria suosikkeja mitaleille kuin miesten joukkue. Se, onnistuuko kuudennen peräkkäisen mestaruuden ottaminen, on pienestä kiinni. Viime kausiin verrattuna Smash saa aavistuksen kovemman haasteen naapuri HVS:n suunnalta. Ja viime vuoden finaalivastus TaTS on tasaisen vahva. Toimituksen arvio on, että Smash päätyy runkosarjassa samalle sijalle kuin viime kaudella eli kolmanneksi. Joukkueiden todellinen paremmuus mitataan sitten kevään pudotuspeleissä.

Norpe Tennisliigan kausi alkaa 27.9.2014. Miesten liigassa pelaa kymmenen ja naisten liigassa kahdeksan joukkuetta. Esittelemme jokaisen ennen kauden alkua.

Smashin miesten joukkue
Smashin naisten joukkue
Norpe Tennisliigan otteluohjelmaPäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko