Miehet Grani-Tennis Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis Varte
Naiset Grani-Tennis HVS-Tennis LVS Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Ålk
Norpe


Norpe on johtava eurooppalainen innovatiivisten kylmäkalusteratkaisujen valmistaja. Ratkaisuihin kuuluvat kylmäkalusteet, lamellituotteet sekä kylmäkoneikot. Yhtiön asiakkaita ovat päivittäistavarakaupan sekä elintarviketeollisuuden yritykset. Norpen tavoitteena on omilla ratkaisuillaan luoda elintarvikkeiden lisämyynnille kaupassa uusia mahdollisuuksia. Alhaisimmat elinkaarikustannukset, elämyksellisen ostokokemuksen luominen sekä asiakasräätälöiminen elintarvikekaupan tarpeisiin ovat Norpen menestystekijöitä.

Norpe kuuluu kansainväliseen Viessmann-konserniin, joka on maailman johtavia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastonhallintateknologian valmistajia. Vuonna 1917 perustettu perheyritys työllistää 10 600 henkilöä, ja sen vuotuinen liikevaihto on 1,89 miljardia euroa.

Smash-Tennis

Smash-Tennis

Viimeisten viiden vuoden aikana kolme kultaa ja kaksi hopeaa ottanut Smash lähtee nälkäisenä mestaruusjahtiin kirkastamaan kahden viime kauden kakkossijaansa.

Paperilla joukkue teki kovan hankinnan, kun Suomen kolmospelaaja Mia Eklund siirtyi joukkueeseen. Hän ei ole aiemmin pelannut liigaa ja nähtäväksi jää kuinka hyvin hän on käytettävissä kansainvälisten kiireiden keskellä. Suomen kakkospelaaja Piia Suomalainen pelasi mainion kesän ammattilaiskentillä ja on vaikeasti lyötävissä liigassakin.

“Odotamme innolla tulevaa kautta ja ainoana tavoitteena viime vuoden hopean jälkeen on kirkastaa mitali kultaiseksi. Saamme tälle kaudelle maamme kolmosnaisen Mia Eklundinkin mukaan vahvistamaan joukkuettamme, mikä antaa erinomaiset lähtökohdat kultajahtiin”, Suomalainen toteaa päättäväisesti.

Nuorella Kristina Parviaisella on 8-8-saldolla alla mainio kausi, kun ottaa huomioon, että mittarissa on ikää vasta 19 vuotta. Lisäksi joukkueessa pelaavat Alexandra Anttila, Ekaterina Verho, Hanna Tolonen ja Saila Holopainen.

SARJATILANNE
  O V-T P
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka2 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko