Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

7.11.2019

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu viikonloppuna - Ruutu-palvelu näyttää otteluita Kotkasta, Helsingistä ja Tampereelta

TEHO Sport Tennisliiga jatkuu viikonloppuna - Ruutu-palvelu näyttää otteluita Kotkasta, Helsingistä ja Tampereelta

 

TEHO Sport Tennisliigan kausi jatkuu lauantaina ja sunnuntaina isänpäivänä usealla eri paikkakunnalla. Avauskierrosten tapaan luvassa on useita jännittäviä kohtaamisia niin naisissa kuin miehissä.

Ruutu-palvelussa nähtävillä otteluita Kotkasta, Helsingistä ja Tampereelta

Ruutu-palvelu näyttää sekä lauantaina että sunnuntaina kaksi ottelua. Lauantaina tuotantotiimit ovat Kotkassa ja Helsingissä. Kotkan Tennishallilla pelataan jännittävä ottelu Smash-Kotkan ja TVS-Tenniksen välillä. Kotkalaiset ovat nimenneet kokoonpanoonsa Suomen kärkipelaajan Oona Orpanan, joka esiintyi jo avausviikonloppuna kotkalaisten riveissä. Helsingin Meilahden Liikuntakeskuksessa sarjakärki Helsingin Lawn-Tennis Klubi isännöi sarjajumbo Karjalan Tennistä.

Sunnuntaina etäseuraajat pääsevät seuraamaan Tampereen Tenniskeskuksella käytäviä otteluita klo 12:00 alkaen, kun Tampereen Tennisseura kohtaa naisissa sarjakärki Smashin ja miehissä niin ikään jaetulla kärkisijalla olevan Sata-Tenniksen. Kentillä voidaan hyvinkin nähdä hallitseva sisäkenttien Suomen mestari Emma Eerola (TaTS) ja hallitseva ulkokenttien Suomen mestari sekä juuri Australiassa nelinpelin ATP Challenger -turnausvoiton ottanut Harri Heliövaara (Sata).

Katso Ruutu-palvelun lähetyksiä täältä.

Yhteensä kuusi miesten ja neljä naisten ottelua viikonloppuna - kaikkien otteluiden livetulosseuranta Tennisliigan kotisivuilla

Edellä mainittujen otteluiden lisäksi mielenkiintoa riittää myös kuudessa muussa ottelussa. Kaikkien otteluiden livetulosseuranta löytyy Tennisliigan kotisivuilta Tulosseuranta-välilehdeltä.

Yksi mielenkiintoisista otteluista käydään isänpäivänä Targa Arenalla Kauniaisissa, jossa pelataan miesten viime kauden finaaliuusinta Grani Tenniksen ja HVS-Tenniksen välillä. Torstaina kuultiin ottelusta mielenkiintoisia uutisia, kun Otto Virtanen ilmoitti tekevänsä paluun kisakentille kyseissä ottelussa - lue lisää täältä.

- On mukavaa päästä jälleen pelaamaan. Viimeisimmät viikot olen pystynyt treenaamaan jo täysillä pistepelaamista. Kroppa on ollut nyt kovassa rasituksessa siitä hetkestä lähtien, kun sain luvan laittaa 100 % likoon. Vedimme niin sanotun pre-seasonin jo nyt alta pois, kommentoi Virtanen.

HVS:n keskiviikkona ilmoittamassa kokoonpanossa ovat nimettyinä myös Emil Ruusuvuori, Patrik Niklas-Salminen, Sami Huurinainen ja Aleksi Tuukkanen. Kotijoukkue GT lähtee otteluun miehistöllä Karol Drzewiecki, Juho Paukku, Verneri Tuomi, Mikael Martikainen, Aaron Prandstetter ja Jonas Hällback.

Katso kaikkien otteluparien kokoonpanot täältä.

Pelaavat kokoonpanot julkaistaan pelipäivän aamuna klo 9:00

TEHO Sport Tennisliigassa ilmoitetaan peliviikon keskiviikkona joukkueiden kokoonpanot, joista nimetään pelaavat kaksinpelaajat. Pelaavat kaksinpelaajat julkaistaan pelipäivän aamuna klo 9:00 Tennisliigan kotisivuilla.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko