Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

20.9.2015

Kotkan poikien siivet koetuksella kovatasoisessa Norpe Tennisliigassa

Smash-Kotka pelasi viime kaudella ensimmäistä kertaa historiansa aikana Norpe Tennisliigassa ja tulos oli nousijajoukkueelle mainio kolmas sija. Täksi kaudeksi asetelmat ovat kuitenkin muuttuneet.

- Miesten joukkueen historiallinen ensimmäinen liigakausi huipentui pronssimitalijuhliin, ja nyt joukkue on saatu kasattua toista liigakautta varten. Joensuun tipahdettua liigasta keväällä jäi Smash-Kotka ainoksi pikkukaupunkien edustajaksi haastamaan suurten kaupunkien mahtiseuroja, Valmentaja Pasi Ahti taustoitti.

Joukkueen syömähampaan muodostavat ulkomalaaisvahvistukset, joiden ohella syvyyttä tuovat omat suomalaispelaajat. - Smash-Kotkan neljässä vuodessa nelosdivarista suoraan liigatenniksen kärkeen johdattanut Boris Chernov on vähentänyt työkiireiden ja pienten rasitusvaivojen takia omaa pelaamistaan. Helsinkiin Jarkko Niemisen Akatemiaan valmentajaksi siirtyneen Boriksen sydän sykkii vahvasti edelleenkin myös Smash-Kotkalle ja Boris onkin ollut avainasemassa pelaajavalintoja- ja hankintoja tehtäessä. Kotimaisten pelaajien osalta perusmiehitys säilyy edelleen samana. Boriksen sekä Ahdin veljeksien (Ville-Petteri ja Valtteri) taakse takalinjoja tulee vahvistamaan Emil Koskikurun seuraksi nuori lupaava 17-vuotias lahtelainen Oskari Nieminen.

- Ulkomaalaispelaajien osalta sen sijaan on tarjolla isompaakin uutista, sillä ykkösvahvistukseksi Smash-Kotkan joukkueeseen saadaan todella kokenut ammattilainen, venäläinen 29-vuotias Ivan Nedelko, jonka ATP-ranking tällä hetkellä on niinkin kova kuin 453 (paras 388). Nedelkon liittyminen joukkueeseen virittää Smash-Kotkalle toiveita lähteä kirkastamaan viimevuotista pronssimitalia, Ahti kertoi. Myös Pavel Shchaya-Zubrov jatkaa joukkueen vahvuudessa.

Voimasuhteiden selkeä muutos ja ennakolta kovatasoinen sarja tekevät tulevaisuuden ennustamisesta äärimmäisen hankalaa. Oma kysymysmerkkinsä on myös Smash-Kotkan pelaajien käytettävyys. - Miesten liigan tason vahva nousu tekee alkavasta liigakaudesta äärimmäisen mielenkiintoisen. Spekulointeja mahdollisesta menestyksestä voidaan kuitenkin tehdä vasta, kun muiden joukkueiden kokoonpanot selviävät. Tulevalla kaudella paljon tullaan ratkaisemaan sillä, kuinka ulkolaisvahvistusten sekä parhaiden kotimaisten pelaajien henkilökohtaiset turnausaikataulut saadaan sovitettua liigan aikatauluun. Toivoa siis sopii, että saamme nauttia mr. Nedelkon huikeasta osaamisesta mahdollisimman monessa ottelussa, Ahti lopetti.

Miesten Norpe Tennisliigasta on tulossa niin kovatasoinen, että toimitus arvioi Smash-Kotkan päätyvän kauden päätteeksi sijoille 7.-8. Kotkalaiset avaavat kautensa kotiottelulla hallitsevaa mestaria Grani-Tennistä vastaan. Toisella kierroksella vuorossa on vierasottelu ja verkon toisella puolella HLK.

Miesten Norpe Tennisliiga alkaa 26.9.2015. Liigassa pelaa kymmenen joukkuetta ja esittelemme jokaisen ennen kauden alkua.

Norpe Tennisliigan otteluohjelma
Smash-Kotkan joukkuePäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko