Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

14.11.2020

VT ja Sata tasapeliin jännittävien vaiheiden jälkeen - "Erinomaista tennistä nähtiin tänään, tosi paljon löytyy arvostusta VT:tä kohtaan."

VT ja Sata tasapeliin jännittävien vaiheiden jälkeen - "Erinomaista tennistä nähtiin tänään, tosi paljon löytyy arvostusta VT:tä kohtaan."

 

TEHO Sport Tennisliigan päivän ainoassa ottelussa nappasi Valkeakosken Tennis kauden avauspisteensä, kun se jakoi pisteet Sata-Tenniksen kanssa kotikentällään. Tasapeliin päädyttiin Satan käännettyä kaksi ottelua itselleen ottelu-tiebreikeissä.

Joukkueiden välillä on aina riittänyt jännittäviä vaiheita ja niin kävi tälläkin kertaa. VT siirtyi johtoon, kun kakkospelaajien taistossa Pauli Partinen kukisti Mikko Rouvalan kahdessa tiukassa erässä 7-5, 6-4. Ykköspelaajien kohtaaminen Jukka Kohtamäen ja Juuso Ojasen kesken ratkesi vasta ottelu-tiebreikissä. Kohtamäki oli marssimassa otteluvoittoon 9-4 tilanteessa, mutta Ojanen teki ihmenousun ja voitti kolmannen erän 12-10.

Otteluparin ratkaisua haettiin siis kolmospelaajien kaksinpelissä ja nelinpelissä. Satan kolmospelaajana debytoi liigatasolla seuran oma kasvatti Konsta Korpela, joka taisteli hyvin, mutta taipui Joonas Saloselle erin 6-3, 6-1. Nelinpelissä nähtiin jälleen draamaa kokeneiden VT:n Tuomas ja Veli-Pekka Männistön sekä Satan Rouvalan ja Ilja Orren kesken. Avauserä Männistöille 6-4, ja toinen samoin luvuin duolle Rouvala/Orre. Satan pari oli lopulta vahvempi ottelutie-breikin jatkopalloilla luvuin 11-9.

- Ihan hyvältä tuntui tänään kentällä ja oma peli kulki aikalailla hyvin. Saumat oli ottaa neljä pistettä, mutta kahteen oli tyytyminen - tiukkoja vääntöjä, kommentoi VT:n Salonen.

- Kaksinpelini oli pitkä vääntö, joka olisi voinut mennä miten päin vaan. Vastustajani pelasi tiukoissa pisteissä paremmin ja itse en pystynyt syöttämään parhaalla mahdollisella tavalla. Sitten Iljan kanssa oli nelinpeli taas aikamoinen jännitysnäytelmä, kun tulimme erän takaa ohi, kertoi Rouvala.

- Erinomaista tennistä nähtiin tänään, tosi paljon löytyy arvostusta VT:tä kohtaan, komppasi Orre.

VT avasi siis pistetilinsä, mutta samalla valkeakoskelaiset joutuvat edelleen pohtimaan kuinka kääntää ratkaisevat erät itselleen - nyt joukkueen ratkaisevien erien saldo on tällä kaudella 0-6. Sata vankisti tasapelillä paikkaansa sarjan keskikastissa.

VT - Sata 2-2
Jukka Kohtamäki - Juuso Ojanen 3-6, 6-4, 10-12
Pauli Partinen - Mikko Rouvala 7-5, 6-4
Joonas Salonen - Konsta Korpela 6-3, 6-1
Tuomas Männistö/Veli-Pekka Männistö - Rouvala/Ilja Orre 6-4, 4-6, 9-11

Tennisliiga jatkuu sunnuntaina klo 11.30 alkaen Talin Tenniskeskusessa, jossa kohtaavat HVS-Tennis ja VT. Pelaavat kokoonpanot julkaistaan tuttuun tyyliin pelipäivän aamuna klo 9.00. HVS:n ja VT:n kohtaamista voit seurata myös Ruutu Urheilun kautta. Mikko Rouvala selostaa ykköspelaajien kaksinpelin sekä nelinpelin.

RUUTU LÄHETYKSETPäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko