Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

9.1.2020

TEHO Sport Tennisliigan runkosarjat päätökseen - mitkä joukkueet pudotuspeleihin?

TEHO Sport Tennisliigan runkosarjat päätökseen - mitkä joukkueet pudotuspeleihin?

 

TEHO Sport Tennisliigan kausi 2019-2020 kääntyy kohti loppuhuipennustaan, kun viikonloppuna isketään runkosarjojen päätösottelut. Keskiviikkona iltapäivällä julkaistiin joukkueiden kokoonpanot tulevalle tärkeälle viikonlopulle – katso kokoonpanot täältä.

 

Miesten puolivälierät pelataan 31.1., naisten ja miesten välierät 1.2. ja finaalitapahtuma on luvassa Talin Tenniskeskuksessa 8.2.

 

MIEHET: TUOVATKO VIIMEISET KIERROKSET MUUTOKSIA JAKAANTUNEESEEN SARJATAULUKKOON?

Pudotuspeleihin etenevät kuusi parasta joukkuetta. Kaksi parasta menevät suoraan välieriin ja sijoilla 3-6 olevat joukkueet puolivälieriin.

 

Tällä hetkellä välieriin ovat vahvimmin tyrkyllä Helsingin Lawn-Tennis Klubi ja Smash-Kotka. Puolivälieräpaikoissa ovat kiinni Tampereen Tennisseura, Smash, Grani Tennis ja HVS-Tennis – joukkueet ovat pisteen sisällä toisistaan. Hallitseva mestari HVS on kolme pistettä edellä lähintä uhkaajaansa Sata-Tennistä.

 

Viikonlopun kokoonpanoja katsoessa ilmenee ettei Sata ole liikkeellä ykkösmiehistöllään ja joukkueella tuleekin olemaan iso työ noustakseen pudotuspeleihin. Myös sarjanousija Valkeakosken Tenniksellä on vielä teoreettinen mahdollisuus nousta himotuille playoff-paikoille.

 

Sarjataulukon häntäpäässä tullaan näkemään myös erittäin kiihkeä ja iso ottelu, kun Joensuussa Mehtimäen Janushallilla kohtaavat päätöskierroksen ottelussa Karjalan Tennis ja TVS-Tennis. Kyseisessä ottelussa ratkeaa suora putoaja ja karsijan paikalle ajautuva joukkue.

 

Lauantaina pelattava päätöskierros alkaa samanaikaisesti klo 17:00.

 

NAISET: TATS, GT, SMASH-KOTKA JA SMASH MATKALLA VÄLIERIIN

Naisissa neljä parasta joukkuetta etenee suoraan välieriin. Tällä hetkellä pudotuspelipaikoissa ovat kiinni Tampereen Tennisseura, Grani Tennis, Smash-Kotka ja Smash.

 

Viimeiset kolme Tennisliiga-mestaruutta voittanut HVS-Tennis on ison haasteen edessä kahdessa viimeisessä runkosarjan ottelussaan. Joukkue on pelannut läpi kauden ilman ykköstykkiään Anastasia Kulikovaa ja se on näkynyt nuoren joukkueen otteissa. Perjantai-iltana HVS on pakkovoiton edessä Helsingin derbyssä Smashia vastaan. Ottelu pelataan Talin Tenniskeskuksessa klo 16:00 ja on nähtävillä Ruutu-palvelussa.

 

Varsinais-Suomen joukkueet TVS-Tennis ja Åbo Lawn-Tennis Klubb ovat sarjataulukon viimeisillä sijoilla. Viime kauden hopeamitalisti ÅLK on HVS:n kanssa tasoissa ja joukkueet kohtaavat päätöskierroksella Kaarinassa Aktia Areenalla. TVS on ÅLK:ta kolme pistettä perässä ja sen on saatava nappionnistuminen Smashia ja GT:tä vastaan, jotta se nousisi pois karsijan paikalta. Naisten liigasta ei putoa mikään joukkue suoraan.

 

Naisten runkosarjan viimeinen ottelu pelataan poikkeuksellisesti sunnuntaina TVS:n ja GT:n välillä otteluohjelman virheen johdosta. Muut päätösottelut ovat vuorossa lauantaina klo 14:00 alkaen.

 

SEITSEMÄN OTTELUA RUUTU-PALVELUSSA

Ruutu Urheilu näyttää seitsemän TEHO Sport Tennisliigan runkosarjan päätösottelua perjantaina ja lauantaina.

 

Perjantai 10.1.

HVS – Smash | klo 16:00 | Talin Tenniskeskus, Helsinki

GT – Sata | klo 17:30 | Targa Arena, Kauniainen

HLK – VT | klo 18:00 | Meilahden Liikuntakeskus, Helsinki

Smash-Kotka – HVS | klo 18:00 | Kotkan Tennishalli

 

Lauantai 11.1.

Smash-Kotka – TaTS | klo 14:00 | Kotkan Tennishalli

HVS – HLK | klo 17:00 | Talin Tenniskeskus, Helsinki

Smash-Kotka – Sata | klo 17:00 | Kotkan Tennishalli

 

LÄHETYKSET

 

Tälle kaudelle uudistettuja lähetyksiä on tuotettu yhteensä 27 kappaletta runkosarjan päättyessä. Tämä on lähes puolet runkosarjaotteluista.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko