Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

13.10.2019

TEHO Sport Tennisliigan avausviikonloppu takana - kärkipaikoilla miehissä Smash-Kotka, Sata ja HLK sekä naisissa Smash ja GT

TEHO Sport Tennisliigan avausviikonloppu takana - kärkipaikoilla miehissä Smash-Kotka, Sata ja HLK sekä naisissa Smash ja GT

 

Toinen TEHO Sport Tennisliigan kierros pelattiin sunnuntaina. Voittojen makuun pääsivät miehissä Sata-Tennis, HVS-Tennis, Smash-Kotka ja Helsingin Lawn-Tennis Klubi sekä tasapisteisiin päätyivät Grani Tennis ja Smash. Naisissa voittoja juhlivat HVS, Smash-Kotka ja Smash.

Avausviikonlopun jälkeen sarjan kärkipaikoilla ovat miehissä Smash-Kotka, HLK ja Sata sekä naisissa GT ja Smash. Sarjakausi jatkuu 9.-10.11.

 

MIEHET: SMASH-KOTKA, SATA JA HLK AVASIVAT KAUDEN VAHVIMMIN

 

HVS onnistui kääntämään kurssinsa voitolliseksi eilisen shokkitappion jäljiltä. Sarjanousija Valkeakosken Tennis laittoi hyvin kampoihin, mutta HVS otti hallinnan voittaen kaikki kaksinpelit. Ykkösten pelissä ranskalainen Evan Furness ei antanut peliäkään Jukka Kohtamäelle, kakkosten pelissä Patrik Niklas-Salminen otti riittävät murrot Joonas Salosta vastaan 6-4, 6-4 ja kolmosten pelissä kokenut Sami Huurinainen tyylitteli 6-2, 6-3 voiton Valtteri Telinkankaasta. VT näytti nelinpeliosaamistaan ja otti ison pisteen, kun Telinkangas/Leevi Leivo kukisti parin Furness/Aleksi Tuukkanen 3-6, 7-6, 10-6.

 

Sata jatkoi siitä mihin eilen jäi kotikentällänsä Helsingin Laajasalossa. Harri Heliövaaran johdolla joukkue kirjautti viikonlopun toisen 3-1 voittonsa TVS-Tenniksen kustannuksella. Heliövaara voitti kaksinpelissä Oskar Antinheimon 6-2, 6-1, Suomen kentille paluun tehnyt Lauri Mäkikalli voitti tiukasti Tuomas Rikkosen 2-6, 6-3, 10-6 ja nelinpelissä Heliövaara/Ilja Orre voitti duon Leskinen/Ville Perkkola 7-5, 7-6. TVS:n pisteen toi eilisen tapaan Santtu Leskinen, joka voitti Marcus Stenforsin 6-1, 6-3.

 

Targa Arenalla Kauniaisissa GT ja Smash tarjosivat viihdyttävän koitoksen, joka päättyi pisteiden tasajakoon. Smash karkasi 2-0 johtoon kokeneiden Vladimir Ivanovin ja Jesper Saarnin johdolla. Ivanov voitti puolalaisen Karol Drzewiecki 6-4, 6-3 ja Saarni kukisti Aaron Prandstetterin 6-2, 7-6. Kun GT:n Mikael Martikainen voitti jälleen ja Drzewiecki/Juho Paukku voitti nelinpelissä Ivanovin ja Saarnin oli tasapeli valmis.

 

– Sarja on tasainen ja kaikki ottelut ovat ennakolta tiukkoja, kuten oli myös tämän päiväinen ottelumme. Joukkueellamme oli haastava alku, mutta onneksi ryhtiliike onnistui ja saimme kaivettua kaksi elintärkeää pistettä. Etenkin nelinpeli oli kovatasoista ja onneksemme, eilisestä poiketen, tiukat pallot ja paikat kääntyivät meille. Viime kauteen verrattuna kauden aloituksemme on paljon parempi, mutta joukkueen nälkä kasvaa syödessä! Ja tiukassa sarjassa jokaisella pelillä on iso merkitys jatkossakin, kertoi tyytyväinen GT:n kapteeni Gabor Lovro.

 

Kotkan Tennishallilla Smash-Kotka oli tyrmäävällä pelipäällä. Kotijoukkue ei antanut Joensuun sarjanousija Karjalan Tennikselle otteluakaan. Hollantilainen Marc Dijkhuizen aloitti vahvasti voittaen tsekkiläisen Daniel Vrpan 6-3, 6-1. Kotkalaisten kaksinpelimenestyksen täydensivät Ville-Petteri ja Vesa Ahti – Ville-Petteri voitti Juuso Ojasen 6-0, 6-3 ja Vesan aggressiivinen peli oli liikaa kokeneelle Tapio Nurmiselle erin 6-0, 7-5. Nelinpelissä Dijkhuizen/V-P Ahti voitti äärimmäisen niukasti parin Vrpa/Nurminen 7-6, 7-6.

 

Päivä päättyi Helsingin Meilahdessa pelattuun HLK:n ja Tampereen Tennisseuran otteluun. HLK:n Masi Sarpola ja Roni Hietaranta toivat kaksinpeleistä kotijoukkueelle pisteet – Sarpola voitti Aleksi Löfmanin 6-2, 6-4 ja Hietaranta trillerissä Peetu Pohjolan 3-6, 6-3, 12-10. Ykkösten pelissä TaTS:n Roni Rikkonen pelasi lähes virheettömän pelin Karl Kiur Saarta vastaan. Rikkonen paukutti läpilyöntejä kämmeneltä ja rystyltä, mikä toi ansaitun voiton erin 6-1, 6-2. Nelinpelissä HLK:n 3-1 voiton varmistivat Saar/Sarpola voittaen parin Rikkonen/Löfman 4-6, 7-6, 10-8.

 

NAISET: AVAUSVOITTOIHIN SMASH-KOTKA JA HVS SEKÄ SMASHILLE VIIKONLOPUN TOINEN VOITTO

 

Piia Suomalaisen kipparoima Smashin joukkue aloitti liigakauden erinomaisesti. Joukkue voitti tänäänkin, kun se kirjautti GT:n vieraana loppulukemat 2-1. Stella Remander (Smash) ja Fiona Kallio (Smash) ottivat kaksinpeleissä voitot – Remander kukisti Ella Tuomelan (GT) 6-2, 7-6 ja Kallio käänsi ottelun itselleen Sade Scharlinia (GT) vastaan 3-6, 6-3, 10-5. Nelinpelissä Tuomela/Scharlin vei pidemmän korren erin 6-1, 6-4.

 

Puolustava mestari HVS sai eilen kylmää kyytiä GT:lta. Tänään joukkue oli fokusoituneena liikkeellä Tampereella ja kotiintuomisina olikin 2-1 voitto. Voiton avainpelaajana oli Peppi Ramstedt (HVS), joka voitti ykkösten pelissä Emma Eerolan (TaTS) 7-5, 6-0 ja nelinpelissä Ramstedt/Stella Erlund kuittasi voiton kaksikosta Eerola/Marissa Minetti 6-3, 6-4. TaTS:n 14-vuotias liigadebytantti Minetti jatkoi ennakkoluulottomia otteitaan myös tänään kirjauttaen toisen liigavoittonsa Erlundia vastaan erin 3-6, 6-3, 10-5.

 

Päivän kolmannessa ottelussa Smash-Kotka kävi hakemassa kaksi pistettä Åbo Lawn-Tennis Klubbin vieraana. Oona Orpana (Smash-Kotka) tuli suoraan Ranskasta ammattilaiskilpailuista tukemaan joukkuettaan. Orpana voitti ykköspelaajien ottelussa Liisa Vehviläisen (ÅLK) 6-0, 6-1 ja nelinpelissä ulkokenttien Suomen mestarit Orpana/Venla Ahti taistelivat voiton duosta Vehviläinen/Annika Hakovirta 6-0, 3-6, 10-5. ÅLK:lle sarjan avauspisteen toi Saara Aerila jännittävien vaiheiden jälkeen Ahtia vastaan erin 6-2, 4-6, 11-9.

 

– Kaksinpelissä pelini rullasi hyvin, yritin jatkaa siitä mihin jäin Ranskassa. Vaikka matkustus vähän painoi, niin pystyin pitämään hyvän vireen yllä. Nelinpelissä kolmannessa erässä syötimme hyvin ja saimme turhat virheet karsittua, mikä toi voiton lopulta, kommentoi Orpana.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko