Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

16.10.2022

TEHO Sport Tennisliigan avausviikonloppu takana - "Oman seuran edustaminen on itselleni tärkeää ja sen teen aina kun mahdollista"

TEHO Sport Tennisliigan avausviikonloppu takana - "Oman seuran edustaminen on itselleni tärkeää ja sen teen aina kun mahdollista"

 

TEHO Sport Tennisliiga alkoi vauhdikkaasti viikonloppuna. Sarjataulukoiden kärkeen syöksyivät miehissä hallitseva mestari HVS-Tennis ja naisissa kolme joukkuetta HVS, Smash-Kotka ja Lahden Verkkopalloseura jakavat piikkipaikan.

SUNNUNTAIN TULOKSET
Miehet
HVS - Smash-Kotka 4-0
ETT - GT 2-2
ETS - Sata 2-2
TVS - TaTS 1-3

Naiset
HVS - OVS 4-0
TaTS - Smash 0-4
ÅLK - Smash-Kotka 1-3
LVS - HLK 3-1

Sunnuntain kierros tarjosi viihdettä seuraajille

Sunnuntaina otteluparien voittoja pääsivät tuulettamaan naisissa hallitseva mestari Smash, HVS, Smash-Kotka ja Lahden Verkkopalloseura.

Tampereella hallitseva mestari Smash teki korjausliikkeen eilisen Smash-Kotkalle kärsityn tappion jäljiltä. Ella Haavisto, Nuppu Palm ja Paula Joukanen hakivat Tampereen Tennisseuran kotipesästä täydet neljä pistettä. Otteluiden hahmo oli Palm, joka voitti omassa pelissään Emilia Hartmanin 6-2, 6-0 ja yhdessä Haaviston kanssa tuli myös nelinpelivoitto.

- Tänään oli kaikilta meidän pelaajilta vahva suoritus. Lisäksi nelinpelimme oli hyvä ja yhteispelimme Ellan kanssa paranee koko ajan, tiivisti Palm.

Kotkalaiset ovat varmasti tyytyväisiä viikonloppuunsa. Eilinen kotivoitto Smashista sai tänään jatkoa Kaarinassa, kun Åbo Lawn-Tennis Klubb kaatui 3-1. Kaksi kovaa voittoa takaa hyvät lähtöasetelmat Smash-Kotkalle seuraaviin otteluihin.

Viime kauden neljäs LVS jatkoi viikonlopun hyviä esityksiään nyt kotikentällään. LVS sai melkein täyden pistepotin, mutta Helsingin Lawn-Tennis Klubin ykköspelaaja Clarissa Blomqvist taisteli tiukan voiton Emma Kuusistosta. LVS:n pisteet toivat kaksinpelissä Satu Kyyrä ja Heta Nuutinen sekä Kyyrä/Kuusisto nelinpelistä.

HVS otti myös vakuuttavan voiton, kun se kukisti Oulun Verkkopalloseuran 4-0.

Miesten otteluissa nähtiin odotetunlaisia tuloksia. Hallitseva mestari HVS aloitti kautensa murskaavasti, kun se otti myös tänään suvereenin 4-0 voiton viime kauden finaaliuusinnassa Smash-Kotkasta. Päivän hahmo oli Patrik Niklas-Salminen, joka juhli eilen uransa kolmatta nelinpelin ATP Challenger -turnausvoittoa Saksassa. Yölento Suomeen ja tänään Niklas-Salminen voitti kaksinpelissä hallitsevan sisäkenttien Suomen mestarin Vesa Ahdin 7-6, 6-2 - nelinpelissä Niklas-Salminen ja hollantilainen Bart Stevens, jonka kanssa he pelaavat ensi viikolla Challenger-kiertueella Liettuassa, kukistivat Ve. Ahti/Ville-Petteri Ahti suoraan kahdessa erässä.

- Positiivinen fiilis jäi joukkueelle koko viikonlopusta. Kahdeksaa pistettä haettiin ja se saatiin. Taistelimme tänään kovasti ja saimme käännettyä tiukat tilanteet eduksemme. Oli mukavaa saada pitkästä aikaa kaksinpelivoitto alle ja myös tämä oli hyvä kenraali minulle ja Bartille ensi viikkoa varten, sanoi Niklas-Salminen.

Niklas-Salminen oli viime kaudella runkosarjan tehokkain pelaaja. Hän arvostaa seuraotteluita todella korkealle.

- Oman seuran edustaminen on itselleni tärkeää ja sen teen aina kun mahdollista. Tämä tuli kyllä poikkeuksellisen nopeasti turnausvoiton jäljiltä, mutta erittäin hyvä fiilis tästä jäi.

Talissa nähtiin myös toinen mielenkiintoinen kohtaaminen. Sarjanousija ETT jatkoi ennakkoluulottomasti ja jakoi pisteet yhden ennakkoon vahvimmista joukkueista, eli Grani Tennis, kanssa. ETT:n voitot toivat Jami Savolainen ja Emil Matikainen. ETT avasi liigataipaleensa kahdella tasapelillä.

Tasapeliin päätyivät myös Espoon Tennisseura ja Sata-Tennis.

Päivän toinen voittaja nähtiin Turussa. Siellä kotijoukkue TVS-Tenniksen oli taipuminen TaTS:lle. Peetu Pohjola ja Hermanni Tiainen voittivat kaksinpelinsä sekä yhdessä nelinpelin, mikä toi 3-1 voiton. Pohjola kukisti Tuomas Rikkosen 6-1, 7-6 ja täksi kaudeksi TaTS:n edustusasun ylleen laittanut Tiainen Oskari Eerolan 6-3, 6-4.

Liigakausi jatkuu marraskuussa

Tennisliigan kausi jatkuu marraskuussa. Ensin on luvassa muutamat ottelut 12.-13.11. ja sitten on luvassa yksi kauden kohokohdista, kun kaikki joukkueet suuntaavat keskitettyyn viikonloppuun Turkuun 25.-26.11Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko