Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

20.10.2014

TCT voitti HLK:n Espoossa 4-0

TCT voitti HLK:n Espoossa 4-0

 

 

TCT otti tyylipuhtaan 4-0 voiton jännittävien vaiheiden jälkeen paikallisvastustaja HLK:sta Esport Centerissä sunnuntaina 19.10. Alkuasetelmien perusteella oli odotettavissa tasaiset kaksinpelit. Edellisten kohtaamisten perusteella HLK oli jopa hienoinen ennakkosuosikki, mutta TCT osoitti jälleen venymiskykynsä.

Ykkösten pelissä hyvää alkukautta pelaava kotijoukkueen Mika Julin piti HLK:n Niklas Buchtin pihdeissä ja voitti lopulta helpontuntuisesti 6-3, 6-2. Julin oli yksinkertaisesti kaikessa väsyneeltä vaikuttanutta Buchtia parempi. Julin käytti omat hyökkäyspaikkansa tehokkaasti hyväksi, pelasi kulmissa terävästi ja puolusti asenteella. Julin onnistui pitämään taktiikastaan kiinni painavilla peruslyönneillään ja sai pidettyä Buchtin riittävän kaukana takakentällä. Kun vielä hänen syöttönsä kulki hyvin, tuli plakkariin makoisa kuorrutus syntymäpäiväsankariin kakkuun.

Kakkosten pelissä vieraiden Matti Manninen aloitti terävästi murtaen heti kotijoukkueen Jesper Saarnen ensimmäisen syöttövuoron, eikä Manninen antanut ensimmäisessä erässä murtoa takaisin Saarnen useista murtomahdollisuuksista huolimatta. Tärkeissä pisteissä tasoaan nostanut Manninen voitti ensimmäisen erän 6-4. Manninen jatkoi hyviä otteitaan ja johti toista erää murrolla 3-1. Sitten TCT:n kapteeni Saarni aloitti taistelun ja hänen itseluottamuksensa kasvoi muutamasta onnistumisesta. Saarni oli päättänyt, ettei hän poistu työpaikaltaan (Esportin kenttä numero 8) hävijänä. Saarni voitti viisi syöttövuoroa peräkkäin ja kirjasi toisen erän 6-3 itselleen. Viimeistään silloin Saarnin kehonkielestä näki, että hän on siirtynyt lopullisesti kuljettajan paikalle. Saarni jatkoi hyviä otteitaan ja Manninen oli lyöty. Kolmannen erän matchtiebreak päättyi 10-5 ja koko ottelu 4-6, 6-3, 10-5. Ottelussa Mannisen parasta antia oli syötönpalautukset ja hän sai Saarnin liikkeelle tarkoilla peruslyönneillään. Saarnin syöttöpeli oli todella vahvaa ja ottelu ratkesi lopulta pitkälti siihen, että syöttö kulki myös tiukoissa tilanteissa. Saarni pystyi temmonvaihtelulla luomaan hyökkäyspaikkoja ja pyrki rohkeasti ratkaisuihin.

Kolmosten ottelu oli päivän tasaisin, jännittävin ja jopa korkeatasoisin. HLK:n Antti Tuomi ja TCT:n Mika Purho ovat liigan parhaimpia kolmospelaajia, mikä kertoo paitsi joukkueiden tasosta, mutta myös Suomen tenniksen ranking-järjestelmästä. Tuomi ja Purho tarjosivat yleisölle todellista tennisviihdettä, sillä ottelussa pelattiin paljon pitkiä ja viihdyttäviä pisteitä ja syöttövuoroja. Molemmilla on hyvä kämmen pelaaminen ja yleisö sai nauttia useista onnistumisista. Ensimmäinen erä eteni tasaisesti 5-5:een, jonka jälkeen Purho terävöitti peliään ja voitti kaksi seuraavaa geimiä ja ensimmäisen erän 7-5. Toinen erä alkoi Tuomen painostuksella ja hän siirtyi murrolla 3-1- johtoon. Purho väänsi itsensä takaisin peliin mukaan murrolla ja voitti lopulta toisenkin erän 7-5 ja koko ottelun 7-5, 7-5. Purho joutui uurastamaan kaksi kovaa singeliä ja yhden dubbelin viikonlopun aikana ja katsomossa liikkui huhuja, että rautaisen fyysisen kunnon takana olisi se, että häntä on nähty tänä syksynä useita kertoja pitkillä juoksulenkeillä.

Nelinpelin HLK joutui luovuttamaan heti pelin alussa tapahtuneen loukkaantumisen takia.

TCT:n seuraava kotipeli on 7.12. klo 13.30 ja vastaan asettuu Valko Pallo.Päivittänyt:

Tennis Club Tapiola

Tennis Club Tapiola

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko