Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

11.1.2015

TCT otti kotivoiton JTS:stä lukemin 3-1

TCT otti kotivoiton JTS:stä lukemin 3-1

 

 

TCT voitti tuplakotiotteluviikonlopun toisessa kohtaamisessa JTS:n 3-1. Kaksinpelien jälkeen lähdettiin kotijoukkueen johtoasemasta 2-1 ja nelinpelin voitti TCT.

Kolmospelaajien ottelussa kotijoukkueen Mika “Purtsi” Purho otti 7-6(3), 6-2 voiton nuoresta Masi Sarpolasta. Purho on sitkeä taistelija ja hän ottaa henkisen yliotteen vastustajasta ensimmäisen tilaisuuden tullen ja sen sai vuorostaan Sarpola tänään kokea. Sarpolan syöttö on ammattilaistasoa ja peruslyönneissä on tehoa molemmilta puolilta. Se ei vaan tänään Purhoa vastaan riittänyt. Ensimmäinen erä oli syöttövuorojen pitoa ilman vastaanottajan murtopalloja tilanteeseen 5-5 asti. Purhon syöttäessä Sarpolalla oli murtopallo, mutta Purho piti taistellen syöttönsä. Seuraava syöttövuoro oli koko ottelun pisin. Purhon neljästä eräpallosta huolimatta Sarpola piti syöttönsä. Tiebreakissa Purho syötti ottelun parhaat syöttönsä ja pelasi hyvällä fokuksella voitten sen 7-3. Toisen erän ensimmäiseen geimiin Purho sai syötönmurron ja Sarpolan selkäranka katkesi. Sarpola piti kaksi viimeistä syöttöään ja kaunisteli eränumeroiksi 6-2.

Kakkospelaajien pelissä Jesper “Jepa” Saarni otti 6-3, 7-6 (1) voiton Patrik Ahosesta. Saarni aloitti ottelun terävästi ja meni 2-0 johtoon. Ahonen tasoitti 2-2:een, jonka jälkeen edettiin syötön pidolla 4-3 tilanteeseen Ahosen syöttäessä. Siinä Ahonen teki pari helppoa virhettä ja Saarni pääsi syöttämään erävoitosta tilanteessa 5-3. Siinä Saarnilla ei ole ollut tapana epäonnistua ja hän päättää erän 6-3 hyvään ykkössyötöön. Saarni aloitti toisenkin erän terävästi ja meni breikillä 3-1 ja 4-2 johtoihin. Tämän jälkeen Saarnille tuli suvantovaihe ja Ahonen pääsi peliin mukaan mennen 5-4 johtoon. Saarni ei kuitenkaan häkeltynyt vaan piti loput syöttönsä ja ottelun toinen erä ratkesi tiebreakillä. Siinä Saarni ei anna Ahoselle uutta mahdollisuutta vaan voitti sen 7-1. Saarni dominoi omia pisteitään, jälleen kerran, hyvillä syötöillään.

Ykkösten kohtaamisessa pelasi kotijoukkueen Jani “JJ” Jankkila ja vieraiden Mikhail Balmashev. Ottelu oli hyvätasoinen ja Jankkila pysyi hyvin venäläisvasurin tahdissa mukana, erityisesti ensimmäisessä erässä. Ottelussa nähtiin hienoja suorituksia molemmilta pelaajilta, kuten ykkösten ottelussa pitääkin. Ratkaisupaikoissa Balmashev pystyi nostamaan tasoaan ja kirjasi 6-3, 6-2 voiton. Ensimmäisessä erässä Balmashev mursi Jankkilan toisen ja neljännen syöttövuoron ja vei erän 6-3. Toinen erä alkoi Balmashevin komennossa. Jankkila taisteli loppuun asti, mutta sai vain yhden syötönmurron kuitattua takaisin ja erä päättyi lukemiin 6-2.

Nelinpelissä ratkaistiin lopullisesti pisteiden kohtalo ja TCT nimesi siihen “torniparin” Saarni/Purho. JTS:ltä kentälle astuivat Sarpola/Balmashev. Ensimmäinen erä eteni syötönmurroitta TCT:n johtotilanteeseen 3-2 asti. TCT:llä oli ennen sitä kaksi breikkipalloa, jotka eivät tuottaneet tulosta. TCT mursi Sarpolan syötön Saarnin terävän verkkopelin ansioista. Saarni ja TCT piti syöttönsä ja siirtyy 5-2 johtoon. Heti perään TCT murtaa puhtaasti Balmashevin syötön molempien unelmapalautuksilla ja nautivalla nelinpelaamisella. Erä TCT:lle 6-2. Toisen erän kolmannessa pelissä JTS mursi Saarnin syötön Sarpolan napakalla palautuksella. TCT:llä oli kaksi breikkipalloa Balmashevin syötössä, mutta JTS piti syötön ja siirtyi 3-1 johtoon. TCT piti Purhon syötön ja sai murron takaisin Sarpolan syöttäessä ja lukemat oli tasan 3-3. Saarni, Balmashev ja Purho pitävät syöttönsä, mutta Sarpolan syöttö murretaan ja ottelu päättyy TCT voittoon 6-2, 6-4. Koko suomalainen kolmikko esiintyi nelinpelissä edukseen. Saarni/Purho on väkivahva ja hyvin yhteen pelaava pari ja he selvästi nauttivat yhdessä pelaamisesta. Sarpola väläyttelii nelinpeliosaamistaan (miesten sarjan sm-hopea vm.-14), mutta syötön ja lyöntien teho hiipui raskaan viikonlopun avittamana.

TCT kiittää herrasmiesmäisesti käyttäytyneitä pelaajia, tuomareita ja omaa uskollista fanijoukkoaan. Runkosarjan viimeinen ottelu pelataan Esport centerissä 7.2.2015 klo 17. Vastaan asettuu KarTe Joensuusta. Tervetuloa!  Päivittänyt:

Tennis Club Tapiola

Tennis Club Tapiola

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko