Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

8.1.2017

Smash voitti naisten kärkikamppailun ja nousi sarjakärkeen

Norpe Tennisliiga jatkui sunnuntaina sekä miehissä että naisissa täysillä ottelukierroksilla. Miesten runkosarjan johtaja Sata jatkoi vakuuttavia otteitaan ja vankisti johtoaan sarjataulukossa. Naisissa sen sijaan runkosarjan kärkipaikka vaihtui, kun voitosta voittoon edennyt Smash ohitti HVS:n.

Miesten päivän ensimmäisessä ottelussa Sata otti 4-0 voiton TaTS:sta, mutta lukemat eivät kerro koko totuutta pelistä, nimittäin jokainen ottelu venyi kolmanteen erään. Heti ensimmäisessä ottelussa Lauri Kiiski laittoi Harri Heliövaaran erittäin ahtaalle, mutta hallitseva Suomen mestari onnistui kairaamaan voiton ensin toisen erän tie-breakista ja lopulta koko ottelusta. Eero Vasa, Roope Kailaheimo ja nelinpelipari Heliövaara-Vasa jatkoivat samalla kaavalla ja onnistuivat nappaamaan täydet pistepotit päivän kolmieräisistä kohtaamisista.

HVS ja GT väänsivät Helsingissä tiukan ottelun, joka päättyi lopulta tasapisteisiin 2-2. Verneri Tuomi ja Sami Huurinainen johdattelivat vierailijat voittoihin päivän kahdessa ensimmäisessä kolmieräisessä koitoksessa, mutta kotijoukkueen Tapio Nurminen vei nimiinsä puolestaan kolmannen kaksinpelin suoraan kahdessa erässä. Nelinpelissä Patrik Niklas-Salminen ja Aaro Pöllänen kaatoivat Tuomen ja Huurinaisen suoraan kahdessa erässä.

HVS:n ja GT:n tavoin myös HLK ja VT päätyivät Meilahdessa pistejakoon 2-2. Kaksinpelit menivät kotijoukkueen Masi Sarpolalle ja Matti Manniselle sekä VT:n Oskar Pallinille. Nelinpelissä Pallin otti päivän toisen voittonsa yhdessä Tuomas Männistön kanssa.

Smash-Kotka oli tyly isäntä TCT:lle vieden sunnuntain ottelut nimiinsä voitoin 4-0 menettämättä erääkään. Kotijoukkueen suuret sankarit olivat Ivan Nedelko ja Ville-Petteri Ahti, jotka nappasivat otteluvoitot niin kaksinpeleistä kuin myös nelinpelistä. Smash-Kotkan menestystä täydensi oman kaksinpelinsä voittanut Valtteri Ahti.

Smash voitti Break Pointin niin ikään 4-0 ja nousi sarjataulukossa sijalle kolme. Vladimir Ivanov ja Jesper Saarni joutuivat kaksinpeleissään tiukoille, mutta kaatoivat vastustajansa Juho Paukun ja Jesse Kiurun kolmieräisissä kamppailuissa. Paukku ja Kiuru joutuivat tunnustamaan saman kaksikon itseään vahvemmaksi myös nelinpelissä. Kolmannen kaksinpelin voitti Smashin Hermanni Tiainen.

Naisissa nähtiin sarjataulukon kärkikaksikon kohtaaminen, jossa Smash kaatoi HVS:n 3-0 ja nousi samalla sarjan piikkipaikalle. Piia Suomalainen oli vahvassa vedossa auttaen joukkueensa voittoon niin kaksinpelissä kuin nelinpelissä yhdessä Kristiina Parviaisen kanssa. Toisen kaksinpelin vei nimiinsä Hanna Tolonen. Smash ei hävinnyt kärkikamppailussa yhtään erää, eikä joukkue ole menettänyt tällä kaudella vielä pistettäkään.

GT kävi Tampereella ryöstöretkellä kaataen TaTS:n 1-2. Vieraiden suurin sankari oli Veera Nurmi, joka voitti oman kaksinpelinsä lisäksi nelinpelin yhdessä Laura Pennasen kanssa. Pennanen taipui sen sijaan omassa kaksinpelissään Mariella Minettille.

Myös OVS:n ja ÅLK:n kohtaamisessa voitto meni vierailijoille lukemin 1-2. Venla Andersson voitti kaksinpelinsä ja nelinpelin yhdessä Annika Hakovirran kanssa. Hakovirta taipui puolestaan omassa kaksinpelissään niukasti Aino Klintrupille.

Smash-Kotka ja GVLK jakoivat kaksinpelien pisteet, kun kotijoukkueen Venla Ahti ja vieraiden Ninni Hietaniemi merkkauttivat tilastoihinsa voitot. Kokonaisvoiton ratkaisseessa nelinpelissä parempi oli GVLK, kun Hietaniemi ja Ida Havunta kaatoivat kotijoukkueen Ahdin ja Saarelaisen suoraan kahdessa erässä.

Norpe Tennisliigan runkosarja jatkuu ensi viikonloppuna ja huipentuu kahden viikon päästä.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko