Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

25.1.2019

Runkosarjan päätös lauantaina - mitkä ovat lopulliset sijoitukset?

Runkosarjan päätös lauantaina - mitkä ovat lopulliset sijoitukset?

 

TEHO Sport Tennisliigan runkosarja pelataan loppuun tulevana lauantaina, kun vuorossa ovat päätöskierrokset – naisten kierros alkaa klo 14:00 ja miesten klo 17:00. Runkosarjojen voittajat ovat jo selvillä, mutta ketkä etenevät pudotuspeleihin ja keiden kohdalla suunta vie alaspäin kohti I-divisioonaa?

 

NAISET: MITKÄ JOUKKUEET LIITTYVÄT HVS:N JA SMASHIN SEURAAN PUDOTUSPELEIHIN?

Naisten sarjassa hallitseva mestari HVS-Tennis ja Smash ovat varmistaneet itsellensä paikat pudotuspeleihin ja kotiedun. Myös jumbojoukkue on selvillä, sarjanousija Helsingin Lawn-Tennis Klubi ei voi enää nostaa sijoitustaan.

 

Kahteen jäljellä olevaan pudotuspelipaikkaan ovat vahvimmin tyrkyllä tasapisteissä olevat Tampereen Tennisseura, Grani Tennis ja Åbo Lawn-Tennis Klubb. TaTS ja ÅLK kohtaavat toisensa päätöskierroksen ottelussa, jossa voittajalle on luvassa pudotuspelipaikka.

 

Toiseksi viimeinen joukkue ajautuu putoamiskarsintaan. Molemmat kuudentena oleva Smash-Kotka ja seitsemäntenä oleva TVS-Tennis pyrkivät välttämään tämän. Toisaalta tällä hetkellä näyttää siltä ettei naisten Tennisliigasta putoa kukaan, sillä I-divisioonan kärkipaikoilla ovat liigajoukkueiden reservijoukkueet, jotka eivät voi nousta ylimmälle tasolle edustusseuran jo siellä ollessa. Mikäli I-divisioonan kolmen kärki ei voi nousta, silloin Tennisliigasta ei putoa kukaan.

 

Mikäli runkosarjan päättyessä ovat joukkueet tasapisteissä, niin silloin joukkueiden keskinäinen ottelu on merkitsevä. Tasapisteisiin voi päätyä useampi joukkue, joten jännitettävää riittää paljon.

 

Etäseuraajille on luvassa kaksi ottelua livestreamina: Smash-Kotka – HLK | TaTS – ÅLK.

 

MIEHET: PUDOTUSPELEIHIN PAIKKOJA AVOINNA JA PUTOAMISTAISTELU KÄY KIIVAANA

Miehissä pelataan ottelu Smash-Kotkan ja Porin Verkkopalloseuran kesken perjantaina klo 13:00. Rästiottelussa on paljon panosta, sillä porilaiset haluavat saada pisteitä välttääkseen putoamisen ja kotkalaiset havittelevat vielä runkosarjan toista sijaa, joka oikeuttaa suoraan välieräpaikkaan.

 

Päätöskierrokselle lähdettäessä asetelma on kutkuttava. Hallitseva mestari HVS on varmistanut ykkössijansa, mutta muuten sijoitukset voivat muuttua vielä paljonkin. HVS:n seuraksi suoraan välieriin etenee joko tällä hetkellä toisena oleva HLK tai kolmantena oleva Smash-Kotka. Joukkueet kohtaavat toisensa päätöskierroksella Kotkan Tennishallilla – perjantain ottelussaan Smash-Kotkan on otettava vähintään kaksi voittoa pitääkseen toiveet elossa suorasta välieräpaikasta. Sijoilla 3.-6., eli pudotuspelipaikoilla ovat Smash-Kotka, Variston Tennis, TVS ja Smash. GT on seitsemäntenä vain yhden pisteen päässä Smashista.

 

Sarjan häntäpäässä ovat TaTS, PVS ja Sata-Tennis. Sata on tasapisteissä olevia TaTS:a ja PVS:aa pisteen edellä – tosin PVS on pelannut yhden ottelun vähemmän. Mielenkiintoa lisää se, että TaTS ja PVS kohtaavat toisensa Tampereella lauantaina. Sata pyrkii saamaan lisäpisteitä Smashia vastaan kotikentällään. Liigan viimeinen joukkue putoaa suoraan I-divisioonaan ja toiseksi viimeinen karsii I-divisioonan toisen kanssa.

 

Livestream on tarjolla naisten tapaan kahdesta ottelusta: Smash-Kotka – HLK | HVS – TVS.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko