Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

9.1.2016

OVS varmisti naisten runkosarjan voiton, HVS miesten liigan kärkeen

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastakkain Kulosaaressa olivat GVLK:n ja Smash-Kotkan naiset. Vieraiden Nina Saarelainen ja Ella Haavisto voittivat sekä omat kaksinpelinsä että yhdessä nelinpelin ja näin pisteet matkasivat Kotkaan. Smash-Kotkan miehet saivat kärkikamppailussa vastaansa Break Pointin. Ennakkoon tasainen kamppailu sai harmillisen käänteen ykkösten ottelun alkuvaiheessa, kun vieraiden Juho Paukku loukkasi nilkkansa. Hän taisteli urhoollisesti erän verran, mutta joutui luovuttamaan Pavel Shchaya-Zubrovin johtaessa 6-3, 2-0. Ahdin veljekset Ville-Petteri ja Valtteri veivät omissa kaksinpeleissään kotijoukkueen 3-0 johtoon. Myös nelinpeli oli Shchaya-Zubrovin ja V-P Ahdin heiniä ja näin kotkalaisten voitto kirjattiin 4-0.

Talin Tenniskeskuksessa pelattiin tuplaottelu, kun HVS:n naiset saivat vastaansa Smashin ja miehet JTS:n. Naisten ottelussa Piia Suomalainen vei vieraat johtoon, mutta vasta 13-vuotias Peppi Ramstedt teki voitokkaan liigadebyytin ja tasoitti tilanteeksi 1-1. Nelinpelissä Suomalainen ja Kristiina Parviainen eivät kuitenkaan olleet yllätettävissä ja näin Smash haki pisteet 2-1 voitolla ja nousi liigassa toiseksi. Miesten ottelussa HVS oli tyly isäntä. Victor Baluda voitti ykkösten kaksinpelin suoraan kahdessa erässä. Kahdessa muussa kaksinpelissä Ville Tuovinen ja Eemeli Jämsen saivat tehdä täydet kolme erää töitä ennen, kun voitot heltisivät. Nelinpelissä Baluda ja Tapio Nurminen sinetöivät HVS:n 4-0 voiton ja nousun liigan kärkeen.

Tampereella TaTS:n naisten joukkue sai vieraakseen GT:n. Viime kauden mestari oli aloittanut kauden hieman tahmeasti, mutta tänään tamperelaiset olivat rautaa. Ella Leivo ja Mariella Minetti voittivat kaksinpelinsä ja nelinpelin suoraan kahdessa erässä ja pisteet jäivät kotijoukkueelle luvuin 3-0. Oulussa OVS:llä oli mahdollisuus siirtyä tämän kauden runkosarjassa tavoittamattomaan johtoon, mutta se edellytti voittoa vierailija HLK:sta. Tuore Suomen mestari Milka-Emilia Pasanen voitti ykkösten kaksinpelin ja Monica Malinen kakkosten ottelun. Kun he vielä yhdessä veivät nelinpelin nimiinsä, päättyi peli 3-0 ja samalla varmistui oululaisten runkosarjan ykköspaikka.

Laajasalossa kohtasivat Sata ja TCT. Molemmille pisteet olivat pudotuspelipaikan kannalta tärkeitä. Ykkösten kaksinpelissä Harri Heliövaara sai tehdä täyden työn ja voitto tuli vasta kolmen erän jälkeen. Jesper Saarni ja Mika Julin veivät kuitenkin vieraat 2-1 johtoon ennen nelinpeliä. Siinä Heliövaara ja Roope Kailaheimo ottivat voiton kolmessa erässä ja näin pisteet tasattiin 2-2 tuloksella. Meilahdessa HLK sai vastaansa viime kauden mestarin GT:n. Kovalla kokoonpanolla pelannut GT ei antanut kotijoukkueelle mahdollisuuksia. Anton Pavlov, Patrik Niklas-Salminen ja Verneri Tuomi voittivat kaksinpelit. Myös nelinpeli meni GT:n parille Pavlov/Tuomi ja granilaisten voitto kirjattiin 4-0.

Päivän viimeinen kamppailu pelattiin Myllypurossa Smashin ja TaTS:n välillä. Vladimir Ivanov ja Mika Kosonen veivät kotijoukkueen 2-0 johtoon. TaTS:n Timi Kivijärvi voitti kolmosten kaksinpelin kolmessa erässä ja näin ratkaisua haettiin nelinpelistä. Siinä hallitseva kaksinpelin suomenmestari Lauri Kiiski ja Tero Vilen ottivat voiton vieraille ja näin pisteet tasattiin 2-2 tuloksella.

Norpe Tennisliigat alkavat lähestyä runkosarjan osalta päätöstään. Naisten puolella OVS on siis varmistanut ykköspaikan, mutta lähes kaikki muut sijat ovat vielä auki. Miesten sarja on ennätystasainen. HVS on kärkipaikalla, mutta ero seitsemäntenä olevaan Sataan on vain kaksi pistettä. HLK, JTS ja Smash taistelevat siitä, kuka välttää viimeisenä karsinnat. Huomenna pelataan viisi miesten ja neljä naisten ottelua. Livestriimiä on taas tarjolla osoitteessa http://livestream.com/accounts/8743539.

Otteluohjelma ja tulokset
SarjataulukotPäivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko