Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

4.12.2015

Norpe Tennisliigassa tiedossa kovatasoinen viikonloppu

Norpe Tennisliigaa pelataan jälleen viikonloppuna ja luvassa on runsas joukko mielenkiintoisia ja jännittäviä kamppailuja. Tällä kertaa liigaa pelataan 12 ottelun voimin, 10 miesten peliä ja kaksi naisten.

Tasokkaista otteluista päästään nauttimaan heti lauantain ensimmäisessä pelissä, kun TaTS kohtaa HLK:n erittäin kovalla joukkueella. Tamperelaisjoukkue lähtee peliin ennakkosuosikkina HLK:n hakiessa vielä avauspisteitään rakkaalta kilpakumppaniltaan. TaTS:n riveissä taistelee muun muassa vastikään kansainvälisen ammattilaisuransa lopettanut Micke Kontinen, joka saa vastaansa Matti Mannisen. Kotijoukkueella on myös kokenut kakkospelaaja, Lauri Kiiski, joka kohtaa Antti Tuomen.

Tapiolan tennispuistossa on myös odotettavissa laadukasta ja tiukkaa tennistä, kun paremmuudestaan taistelevat Break Point ja Sata. Ykköspelaajien välillä nähdään ennakkoon hurja kamppailu, kun vastakkain asettuvat Juho Paukku ja Harri Heliövaara. Molempien joukkueiden otteluissa on ollut erittäin hyvä tunnelma edellisinä viikonloppuina, joten Break Pointin kotipelissä on varmasti luvassa paitsi tasokasta tennistä myös hyvää tunnelmaa. Näiden joukkueiden välinen taisto on myös mielenkiintoinen, sillä he kamppailevat samoista sijoista eron ollessa vain yksi piste. Break Point on sarjataulukossa kolmas ja Sata viides.

Jyväskylässä palloralleja tarjoavat JTS ja Smash-Kotka. JTS hakee vielä avausvoittoaan ja kotkalaiset taas ovat aloittaneet kautensa hyvin kuuden pisteen turvin. Ykköspelaajien kaksinpelissä vastakkain asettuvat ulkomaalaisvahvistukset Mikhail Balmashev ja Ivan Nedelko (ATP-ranking 315). Kolmosten ottelussa taitojaan näyttämään pääsee JTS:n 16-vuotias Masi Sarpola, joka nuoresta iästään huolimatta on melko kokenut liigapelaaja. 

Lisäksi Espoossa nähdään mielenkiintoisia kamppailuja, kun TCT isännöi HVS:aa. TCT:n riveissä nähdään Tennisliigaensikertalainen, Leevi Säätelä (Suomen rankingin 12.), joka saa kovan vastuksen ulkomaalaisvahvistus Viktor Baludasta (ATP-ranking 526). Vaikka Leevi ei ole pelannut Tennisliigaa, on hän kuitenkin menestynyt muissa kansallisissa kilpailuissa erittäin hyvin. HVS:n Patrick Kaukovalta puolestaan voitti lokakuussa ITF-turnauksen Tampereella. Nuoruuden into ja kokemus ovat vastakkain, kun Kaukovalta kohtaa TCT:n Saarnin. Lisäksi Henri Kontinen nähdään nelinpelissä, kun hän kilpailee ensimmäisen kerran tänä vuonna kotimaan kentillä ja vahvistaa näin HVS:n joukkuetta.

– Tennisliigassa pelaaminen tulee nyt hyvään saumaan, sillä matsissa on aina eri vire kuin treenissä, Kontinen sanoo.

Helsingissä kamppailevat Smash ja GT. Ykköspelaajien kaksinpelissä vastakkain asettuvat Vladimir Ivanov (ATP-rankingissa parhaimmillaan 310) ja Anton Pavlov (ATP-rankingissa parhaimmillaan 891). Kotijoukkueen vasta 15-vuotias Hermanni Tiainen puolestaan tekee liigadebyyttinsä, ja saa vastaansa Panu Virtasen. Viime vuoden pronssimitalisti Smash on aloittanut alavireisesti. Pisteitä pitäisi tulla, jos he mielivät playoffeihin.

Myös naiset tarjoavat erittäin mielenkiintoista tennistä kärkikamppailun merkeissä, kun Helsingissä kohtaavat Smash ja OVS. Ykköspelaajien kaksinpelissä vauhtia pallolle antavat ammattilasipelaaja Piia Suomalainen ja Milka-Emilia Pasanen. Toisessa kaksinpelissä kentälle marssivat Kristina Parviainen ja erittäin hyviä pelejä pelannut Monica Malinen. Jos sama nelikko pelaa nelinpelin, on siitäkin odotettavissa kiihkeä mittelö, sillä pari Suomalainen ja Parvianen eivät ole koskaan hävinneet yhtäkään Tennisliigan peliä. Myös Pasanen ja Malinen ovat pelanneet mainiosti, ja ainoa häviö Tennisliigassa tuli juurikin parille Suomalainen ja Parviainen viime kevään playoffeissa. 

Itsenäisyyspäivänä miesten liigassa kohtaavat Break Point ja Smash, GT ja HVS, TCT ja Smash-Kotka, TaTS ja Sata sekä JTS ja HLK. Naisten liigassa paremmuudestaan taistelevat GT ja HVS. Viikonlopun mainioita otteluita kannattaa tulla seuraamaan paikanpäälle. Jos kuitenkin muut kiireet estävät sen, ainakin lauantain TaTS-HLK ja sunnuntain GT-HVS otteluita voi seurata livestreamin kautta: http://livestream.com/accounts/8743539.

Lue myös myös tennis.fi sivujen uutinen, missä lisää ajatuksia Kontisilta.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko