Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

28.9.2015

Norpe Tennisliigan toisella kierroksella pelattiin tasaisia otteluita

Norpe Tennisliigan toisen kierroksen ensimmäinen ottelu pelattiin naisten viime kauden hopeamitalistin Smashin ja sarjanousijan GT:n välillä. Granilaiset jatkoivat siitä, mihin eilen jäivät ja ottivat kauden toisen voittonsa 3-0 luvuin. Oulussa kotijoukkue OVS oli niin ikään voittanut eilisen ottelunsa ja haki nyt toista voittoaan. Oululaisten hyvä vire jatkui ja vierailija GVLK oli vailla mahdollisuuksia. Voitto kirjattiin kotijoukkueelle 3-0.

Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista pelattiin Myllypurossa. Täksi kaudeksi liigaan noussut Sata haki avauspisteitään ja Smash puolestaan jatkoa eiliselle voitolle. Ennen liigamatsia järjestetty seuraottelu toi katsomoihin mukavasti väkeä ja kotijoukkue oli panostanut tapahtumaan esimerkiksi pallopoikien muodossa. Ykköspelaajien kaksinpeli tarjosi yleisölle loistavaa tennistä, kun Harri Heliövaara ja Vladimir Ivanov ottivat toisistaan mittaa. Satan Heliövaara vei ottelun nimiinsä 7-5, 7-5. Kakkosten kaksinpeli meni kotijoukkueelle ja kolmosten vierailijoille. Ratkaisu siirtyi nelinpeliin, jossa Heliövaara parinaan Roope Kailaheimo kuittasivat pisteet Laajasaloon 6-1, 6-1 voitolla.

Meilahdessa HLK:n ja Smash-Kotkan sekä miehet että naiset kamppailivat paremmuudesta. Kumpikaan seura ei ollut vielä avannut voittotiliään liigassa. Smash-Kotkan miehillä oli kuitenkin eilisen tasapelin myötä yksi sarjapiste. Naisten ottelussa tilanne oli kaksinpelien jälkeen 1-1 ja ratkaisua haettiin nelinpelistä. Siinä vierasjoukkueen Nina Saarelainen ja Ella Haavisto olivat tiukoissa paikoissa etevämpiä ja veivät voiton 4-6, 6-1, 10-7. Miesten ottelu eteni alusta alkaen Kotkalaisten komennossa ja kaksinpelien jälkeen vieraat olivat tavoittamattomassa 3-0 johdossa. HLK kaunisteli numeroita voittamalla nelinpelin, joten lopulta kotkalaisten voitto kirjattiin 3-1.

Eilen tasapeliin TCT:n kanssa päätynyt Break Point matkasi Jyväskylään JTS:n vieraaksi. Jyväskyläläisillä oli allaan 1-3 tappio TaTS:lle. Hyvässä vireessä oleva Juho Paukku ei antanut kotijoukkueen ykkösen Mikhail Balmashevin yllättää vaan vei voiton 6-4, 6-1. Myös kakkosten kaksinpeli meni Break Pointille, mutta kolmosten kaksinpelissä JTS:n Tuomas Manner kavensi tilanteen 1-2:een. Voittaja saatiin selville nelinpelissä, jossa vieraiden pari Paukku ja Jesse Kiuru oli parempi 6-2, 6-1.

Miesten hallitseva mestari Grani Tennis pelasi kotiavauksensa TCT:tä vastaan. Pisteistä käytiin tasainen vääntö, joka ratkesi vasta nelinpelin kolmannessa erässä. GT:n Verneri Tuomi ja Jaan Fredrik Brunken olivat voittaneet omat kaksinpelinsä ja pelasivat parina nelinpeliä. Vastassa heillä oli eilen hyvin pelannut vieraiden kaksikko Jesper Saarni ja Mika Purho. Isännät veivät lopulta voiton 6-2, 6-7, 10-8 ja pisteet jäivät siis Kauniaisiin.

Talissa pelattiin kahden liigan menestyneimpiin seuroihin kuuluvien HVS:n ja TaTS:n kamppailu. Sekä miehet että naiset mittelivät paremmuudesta. Miesten ykköspelaajat Victor Baluda ja Lauri Kiiski tarjosivat huipputennistä koko rahalla. Kolme tuntia kestänyt jännitysnäytelmä oli tennisviihdettä parhaimmillaan. Molemmilla oli mahdollisuutensa, mutta yhden ottelupallon pelastanut Kiiski vei lopulta voiton 7-6, 6-7, 13-11. Kaksi muuta kaksinpeliä menivät HVS:lle ja tässäkin ottelussa pisteiden kohtalo ratkaistiin nelinpelissä. Siinä isäntien Baluda ja Emil Ruusuvuori olivat parempia luvuin 6-3, 6-3. Naisten ottelussa vieraat olivat koko ajan niskan päällä. Tosin ykkösten kaksinpelissä Ella Leivo sai tehdä täyden työn Lila Humalojaa vastaan. Voitto heltisi 6-3, 4-6, 10-5. Myös nelinpeli venyi kolmeen erään ja siinä tamperelaiset sinetöivät 3-0 voittonsa.

Kahden kierroksen jälkeen miesten liigan kärjessä on ainoana kahden voiton joukkueena HVS. Naisten sarjassa on kolme joukkuetta, jotka ovat voittaneet molemmat ottelunsa. TaTS johtaa sarjaa paremman voittosuhteen turvin. Perässä tulevat OVS ja GT. Norpe Tennisliiga jatkuu 17.–18.10.2015, jolloin pelataan taas kaksi kierrosta.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko