Miehet ETT Grani-Tennis HVS-Tennis Oulun Verkkopalloseura Sata-Tennis Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura TVS Valkeakosken Tennis
Naiset Helsingin Lawn-Tennis Klubi HVS-Tennis LVS Oulun Verkkopalloseura Smash Kotka Smash-Tennis Tampereen Tennisseura Ålk
MIEHET
Tulevat ottelut
12.10.2024
ÅLK - HVS
ETT - LVS
Smash - GT
Smash-Kotka - TaTS
TVS - Sata
13.10.2024
TaTS - LVS
HVS - ETT
Smash-Kotka - TVS
Smash - ÅLK
Sata - GT
SARJATILANNE
  O V-T P
ETT 0 0-0 0
GT 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
Sata 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TVS 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko
 

5.12.2015

Norpe Tennisliigan lauantain kierros tarjosi tasokasta tennistä

Päivän ensimmäinen ottelu pelattiin Tampereella, missä vastakkain olivat TaTS ja HLK. Kotijoukkue sai riveihinsä kovan vahvistuksen, kun syksyllä ammattilaisuransa päättänyt Micke Kontinen oli mukana kokoonpanossa. Ykkösten ottelussa Kontinen otti vakuuttavan voiton vieraiden Matti Mannisesta luvuin 6-2, 6-3. TaTS:n Lauri Kiiski ja Pyry Hyrkkönen voittivat omat kaksinpelinsä ja veivät kotijoukkueen 3-0 johtoon. Nelinpelissä Hyrkkönen ja Tero Vilen saivat tehdä täyden työn ennen, kun HLK:n Manninen ja Mikko Viljanen taipuivat 6-1, 6-7, 10-6. Tamperelaiset ottivat siis tärkeät pisteet 4-0 voitolla HLK:sta.

Helsingissä taisteltiin naisten kärkikamppailun merkeissä, kun vastakkain olivat Smashin ja OVS:n naiset. Kotijoukkueen Piia Suomalainen kukisti kaksinpelissä Milka-Emilia Pasasen ja OVS:n Monica Malinen puolestaan Kristina Parviaisen, jolloin nelinpeliin lähdettiin tasatilanteessa 1-1. Nelinpeli oli tasainen ja jännittävä, jonka lopulta vei OVS 6-4, 6-4. Oululaiset jatkavat näin vahvasti Norpe Tennisliigan kärjessä. ”Kaksinpelissä tuli aika paljon virheitä. Piia pelasi erittäin varmasti ja sai hyvin lyöntejäni takaisin, mutta nelinpeli meni hyvin”, kommentoi voittoon tyytyväinen Milka-Emilia Pasanen. ”Pääsin ihan hyvin pitämään tempoa yllä ja palautus ja syöttö kulkivat. Hankaluuksia toi nopea alusta, mutta voitto tuli kotiin”, jatkaa Monica Malinen.

Jyväskylässä JTS:n ja Smash-Kotkan miesten joukkueet kamppailivat liigapisteistä. Ykkösten ottelussa olivat vastakkain venäläisvahvistukset Mikhail Balmashev ja Ivan Nedelko. Vieraiden ATP-listalla sijalla 315 oleva Nedelko vei voiton 6-3, 6-4. Kakkosten kaksinpelissä Ville-Petteri Ahti siirsi Smash-Kotkan 2-0 johtoon. Kolmosten kaksinpelissä kotijoukkueen nuori Masi Sarpola oli vahvassa vireessä voittaen Valtteri Ahdin 6-1, 6-2. Pisteiden kohtalo ratkaistiin nelinpelissä, jossa vieraiden Nedelko ja Ville-Petteri Ahti olivat terävämpiä. Voitolla kotkalaiset nousivat sarjakärkeen.

Break Point ja Sata tarjosivat tennisviihdettä koko rahalla. Ykkösten kaksinpelissä Juho Paukku ja Harri Heliövaara mittelivät paremmuudesta kolme erää. Vieraiden Heliövaara oli lopulta parempi luvuin 6-3, 3-6 10-5. Jesse Kiuru tasoitti puntit voitettuaan Roope Kailaheimon 7-6, 6-4. Break Point meni johtoon, kun kokenut Konsta Finnilä voitti niukasti kolmosten kaksinpelin. Joukkueet päätyivät lopulta tasapeliin Heliövaaran ja Kailaheimon voitettua nelinpelin Satalle 7-6, 6-1.

TCT sai vastaansa sarjajohtajan HVS:n. Kotijoukkueen Leevi Säätelä teki ensiesiintymisensä liigassa, mutta joutui toteamaan vieraiden Victor Baludan paremmakseen luvuin 6-2, 7-5. Jesper Saarni ja Mika Julin voittivat omat kaksinpelinsä vieden TCT:n 2-1 johtoon. Nelinpelissä HVS marssitti kentälle Suomen ykkösnelinpelaajan Henri Kontisen (ATP 31) ja Baludan. Kotijoukkueen pari Saarni ja Mika Purho antoivat erinomaisen vastuksen, mutta joutuivat tunnustamaan vastustajien paremmuuden luvuin 7-6, 6-4. Näin myös TCT ja HVS tasasivat sarjapisteet.

Päivän viidennessä miesten liigan ottelussa viime kauden pronssimitalisti Smash isännöi hallitsevaa mestaria GT:tä. Ykkösten kaksinpelissä vieraiden Anton Pavlov voitti Vladimir Ivanovin 6-4, 6-4. Kakkospelaajien Mika Kososen ja Verneri Tuomen kamppailu venyi kolmeen erään ja siinä Tuomi oli parempi 6-4, 6-7, 10-7. Kolmosten kaksinpelissä Panu Virtanen ei antanut nuoren liigadebytantin Hermanni Tiaisen yllättää ja voitti ottelun 6-1, 6-4. GT:n Pavlov ja Tuomi sinetöivät granilaisten 4-0 voiton nelinpelissä, jossa Tiainen ja Kosonen antoivat täyden kolmen erän vastuksen.

Norpe Tennisliiga jatkuu huomenna viidellä miesten ja yhdellä naisten ottelulla. Vastakkain ovat miesten puolella TaTS ja Sata, GT ja HVS, JTS ja HLK, Break Point ja Smash sekä TCT ja Smash-Kotka. Naisten ottelussa kohtaavat GT ja HVS.

Katso kierroksen kaikki tulokset TÄÄLTÄ.Päivittänyt:

Tennisliitto

Suomen Tennisliitto

Kaikki uutiset
NAISET
Tulevat ottelut
12.10.2024
Smash - Smash-Kotka
TaTS - HVS
OVS - LVS
ÅLK - HLK
13.10.2024
HVS - HLK klo 12:00
SARJATILANNE
  O V-T P
HLK 0 0-0 0
HVS 0 0-0 0
LVS 0 0-0 0
OVS 0 0-0 0
Smash 0 0-0 0
Smash-Kotka 0 0-0 0
TaTS 0 0-0 0
ÅLK 0 0-0 0
 
Koko sarjataulukko